2777
2789
فقط پول.. ب کسی هم ربطی نداره بیاد بگه پول خوشبختی نمیاره😤🗡معیار خودمه دوست دارم بگم پول😒

من یه خواستگار داشتم همه چی داشت اتفاقا زیادی هم داشت

منم خوشحال شدم که حاضر و اماده میرم تو زندگی

تو دوران اشنایی دیدم اوه کاش فقیر بود ولی یه ذره اخلاق داشت بی فرهنگ

ینی قیافه آخرش ؟

ن آخرش نیست چیزای دیگم مد نظرمه ولی خب اگه قیافه داشته باشه چیزایی ک بخوام رو نداشته باشه اصلا ازدواج نمیکنم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور اخلاق حالا که اینها را نداره خدا را شکر پول داره😜😅

عجیبه واقعا

اونایی که پول دارن انگار اخلاقشون زیاد خوب نیس

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

اهل کار باشه ، خونه و ماشین داشته باشه ، مهربون ، با درک و شعور ، ارزشمو پایین نیاره ، خسیس نباشه ، بهم احترام بزاره ، اعتقاداتش خوب باشه ( خودم نماز و ... نمیخونم ولی اعتقاد دارم ) ، هیز و چشم چرون نباشه ، وفادار باشه ، لوس نباشه هی دم به دقیقه عاشقتم و دوستت دارم نگه ادم حالش بد شه ، تیپای لش نمیپسندم تیپش مردونه باشه پیراهن مردونه . خانواده ی با فرهنگ داشته باشه

من ازدواج کردم مادرم هستم همه ملاکا مد نظرم بود.منتهی پول نداشت ،پدرم تضمین کردن که جر بزه ی کار دا ...

من یه خواستگار دارم 

تا الان ملاک های منو داره ولی حقوقش ۱۸ تومنه

خونه و ماشین هم نداره

موندم چیکار کنم

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️