عسلیههه مدیر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 6012 عنوان مامانهای پسرها تون به چه شخصیت کارتونی علاقه مند هست | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست سلام میخوام یه طرح بکشم برای یه پسر بچه میخوام دوستش داشته باشه ولی نمیدونم پسرهای الان چه شخصیتی رو دوست دارن مثلاً خودم دختر دارم عاشق کرومی ...پرنسس ها و..و. امروز | 09:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 6012 دختر کفشدوزکی اون شخصیت پسره- موجودات ریز داخل دختر کفشدوزکی اسماشون یادم نیست - اون پسره ساعت به د ... خدا خیرت بده
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47098 عه پس اینم گوش کن پسر من ۴ سالشه به پت و مت میگه. پت و مک😂 😅😅😅😅پسر من کلاس اول بود میگفت امروز معلم منو محسن کلاس کرد (مبصر کلاس🤣🤣🤣 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
goldpaeez عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 4319 ای جان خیلی بامزن بعضی وقتا میگم کاش تو همین سن بمونن ولی وقتی عصبی میشم میگم واااای خدایا تو بزرگ ب ... بزرگ بشن یه اذیت های دیگه دارن خصوصا دوران نوجوانی😂🥴🥴البته حقا پسر بزرگم ۱۲ سالشه الان که به دوران بلوغش رسیده بهتر شده پخته تر شده فعلا که اذیت آزارهای دوران نوجوانی و نداره ان شالله که نداشته باشه🥴
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 49 انقدر دوست دارم بچه اشتباه ی چیزی رو میگه خیلی کیوته 😅😅😅 آره خیلی خوبه😍 چندروز پیشا اومد گفت مامان برم یکم شُرت بزنم گفتم خدایا این چی میگه گیج شده بودم دنبالش رفتم دیدم دراز کشید رو تخت بعد فهمیدم منظورش چُرت بوده😂
goldpaeez عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 4319 😅😅😅😅پسر من کلاس اول بود میگفت امروز معلم منو محسن کلاس کرد (مبصر کلاس🤣🤣🤣 چه ناز😂😂😂
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47098 آره خیلی خوبه😍 چندروز پیشا اومد گفت مامان برم یکم شُرت بزنم گفتم خدایا این چی میگه گیج شده بودم دنب ... 🤩🤩🤩 ای خدا من خیلی دوست دارم روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47098 چه ناز😂😂😂 🤣🤣🤣🤣 خیلی باحال گفت با جدیت تمام روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 49 بزرگ بشن یه اذیت های دیگه دارن خصوصا دوران نوجوانی😂🥴🥴البته حقا پسر بزرگم ۱۲ سالشه الان که به دورا ... عزیزم ایشالله خدا حفظش کنه زیر سایه پدرو مادر🤍
آیسان_68 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 4814 مونده به سن بچه، زیر ۷ سال بت من و سوپر من و مرد عنکبوتی، بالای ۷ سال مونکرافتپسرم ۱۱ سالشه کلا دیگه خوشش نمیاد از این چیزا الان عاشق ماشین هاست
عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 6012 😅😅😅😅پسر من کلاس اول بود میگفت امروز معلم منو محسن کلاس کرد (مبصر کلاس🤣🤣🤣 ای خدا
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47098 ای خدا 😂 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
dalii عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 141 کارتون بلیز...سگهای نگهبان...جدیدا بینگ(عروسکای بافتنی)...و عاشق داستان اسباب بازیهاس 🌸 ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸
goldpaeez عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 4319 مونده به سن بچه، زیر ۷ سال بت من و سوپر من و مرد عنکبوتی، بالای ۷ سال مونکرافتپسرم ۱۱ سالشه کلا دیگه ... اره پسر منم ۱۲ سالشه نمیبینه اونارو همون فیلمهای بزرگسال و میبینه و له قول شما علاقه شدیدی به انواع ماشین ها داره
عسلیههه مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 6012 مونده به سن بچه، زیر ۷ سال بت من و سوپر من و مرد عنکبوتی، بالای ۷ سال مونکرافتپسرم ۱۱ سالشه کلا دیگه ... فکر کنم هفت هشت ساله باشهممنونم از راهنماییت حدودا ده تا طرح متفاوت با گفته های مامانهای عزیز انتخاب کردم همه رو میکشم دیگه انتخاب با خودش ولی واقعا ممنونم همه اینها واقعا برای منی که دختر دارم و سر رشته ای ندارم عالیه کلی ایده گرفتم