2777
2789
ارهاگه معلمی به تعداد درست کن بعد پشتش هم یه سیخ چوبی بچسبون حالت گیفت بشهما برا بچم همین کارو میکرد ...

نماینده عزیزم چشم مرسی❤️

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فندققیمهقورمه سبزیقیسیقهوهقلیه ماهیقندکقارچقروتیقره قروتقوزیقارچ برگرقیمه نثارقیمه بادمجون

ممنونم قشنگم ❤️

با و هم میتونی لیوان بگیری یادگاری باشه براشون حتما نباید خوراکی باشن

با و لیوان؟ لیوان که ل هست

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

و نگفتم که گ با ق

قاب عکس 

قیف درست کن ازین روزنامه ای ها توشم گندمک بریز

گل 

گندمک

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آها قرآن کوچک و گل کاکتوس کوچک بگیر

اینم خوبه اره مرسی نه به اون موقع نمی‌دونستم چی بگیرم نه به الان که واقعا موندم کدومو انتخاب کنم