2777
2789

ولی یکی میشناسم شوهرش نصف سن شوهر منو داره اونم مثل شوهر من کارمنده  خونه خریده ماشین خریده برا زنش 16پرومکس خریده دندونش لمینیت کرده صورتش عمل کرده عروسی با شکوه گرفتن دقیقا کارایی که به دل من مونده 😑 حالا من یه لیزر 1500 نمیزارع برم دوساله خواهش میکنم یه لیزیک چشم 25 میلیونی رو بده نمیدع 🙃 واقعا چرا ؟ اونا از کجا میارن ما چرا نداریم واقعا شوهرم ندارع یا نمیده

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسانی که دارن یا خودشون و همسرشون کار می‌کننیا والدینشون کار کردنیا انتخاب درست تری از نظر مالی انجا ...

آخه بابای پسره هم  کار می‌کنه اما اونم راننده هست  یا دوتا بچه دیگه 🫠 

چرا کار نمیکنی عزیزم .حتما دوستت و شوهرش منبع مالی دیگه ای دارن

من دانشجو ام سال دیگ میرم سرکار ولی خب یه چیزایی هم از شوهرم میخام 

جواب سوال آخرت پیش خودتونه شما داری با اون آدم زندگی میکنی

اما اینم در نظر داشته باش گاهی هزینه های دوتا زندگی باهم خیلی متفاوته اما در کل الان با وام میشه یکم برنامه ریزی کرد 

اول از همه باید یکرنگ بود و دوم اینکه دست از مقایسه برداشت

ازدرامدومخارج همسرت باخبری؟؟ چندنفریدچقدرقسط وام داریددرامدتون چقدره ببین همسرت داره نمیده یانداره  بنظرم اینکه بعددوسال ۲۵نمیده ازخساسته وگرنه ماهی ۱تومنم میذاشت کنار۲۵میشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖