2777
2789
عنوان

از چاقی خسته شدم برم چ عملی انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم ۱۰ماه پیش انجام داد،ببین خیلی سخته من یه چیز میگم تا نبینی نمیفهمی

مادرمن ۴۵سالشه،دقیقا ۱۱۵ کیلو بود،مثل شما باشگاه می‌رفت وپیاده روی واینا ولی بی تاثیر بود آخرش گفت اسلیو میکنم کلی التماس کردیم که بیخیال شه ولی انجام داد

ولی الان میگه هرکسی بخاد این کارو بکنه من میگم نکن به هیچ عنوان ارزش دردومشکلات بعدش رو نداره

عملم بکنی با نخوردن لاغر میشی نمیتونی بخوری لاغر میشی همین الان نخور،غذا نخور اندازه یه بچه کوچیک بخور،لاغر میشی

مادرم به شدت کمبود ویتامین پیدا کرده الان استخوان هاش به شدت ضعیفه به حدی که حتی نیم ساعت نمیتونه بشینه،چون بعد عمل مثل زنای حامله به یه چیزای حساس میشی،مادرم به شیرینی حساس شده برای همین پور مکمل ویتامین نمیتونه بخوره،یه وضع داغونه اصلا،درسته لاغرمیشی ولی کلی مشکل دیگه میگیری مادرم بعد ۱۰ماه ۶۰کیلو شده الان ولی همیشه میگه ارزشش رو نداشت

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏