2777
2789

خسته شدم‌ب خدا حتی تو‌اوج‌تابستون‌من‌سرماحثرده بودم‌بعددهربار مگ‌ب این راحتیدخوب میشم خیلییی طولانی میشه خوبم‌ک‌ بشم‌نهایت چندروز اوکی باز ی مدل دیگ اینهمه دکتر دارو‌سرم امپول اصن تو‌بگو ی درصد اثر بذاره الان ی هفته مریض شدم سرفه گلو درد امروز بجا بهتر بشم صب با گلو‌درد شدیدددد تر از قبل بیدار شدم بینیم کیپ شده ب زور نفس میکشم یه بوی بدی تو بینیم ک‌نفس میکشم اذیت میشم حس میکنم‌تو‌حلقک یه عالمه دود نفسپمیکشم‌از اون‌دودا رد میشه تووروخدا بگید چی بخورم الان‌خوب‌بشه این علائمم تاصب نمیتونمدخوب‌بخوابم‌انقد سرفه میرنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانشاسته فرنی درست کن گلاب بریز کمی سردتر شد عسل بزن روزی چندباربخور 

بعد هم برای کمتر بیماربشی قرص ایمیونس بخربخور تقویت میشه بدنت اما پارسال هردونهدقرصش ده هزار تومان بود اما ارزش داره واقعا

اگر خوب شدی دعام کن🌹

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای منم مثل تو بودم دیگه خجالت می کشیدم بس سرفه آبریزش داشتم ، گفتن بدنت ضعیفه ، هفته ای یبار نوربیون ود۳زدم ، واسه سرفه هم از عطاری دمنوش خریدم، الان دوسه ماهه خوب شدم

بدنت ب اویشن عادت بده 

روزی دوتا لیوان دم کن بخور عالیههه

شلغم وسط در بیار عسل بزار توش بزارش رو ی چیز ک مثل بخار پز بشه بعد وسطش بخور اینا عالین ک من میگم 

انار شیرین بزار روی همین دم کن ها بزار خوب بپزه بعدبخور

قرص ویتامین سی بخور. اما کلا یه دکتر برو چکاب بده. ضعیف بودن سیستم ایمنی و سرماخوردگی مداوم عادی نیست. شاید الرژی داری؟؟؟؟! نرفتی متخصص بیماری های عفونی و الرژی...به نظر من پیگیری کن ممکنه الرژی باشه... من شوهرم الرژی داشت همیشه مریض بود علایم سرماخوردگی. دوسال خوب شد باز الان دوباره شروع شده. کل روزای سال رو عطسه و ابریزش بینی و کیپ شدن بینی و گرفتگی صدا داره