خسته شدمب خدا حتی تواوجتابستونمنسرماحثرده بودمبعددهربار مگب این راحتیدخوب میشم خیلییی طولانی میشه خوبمک بشمنهایت چندروز اوکی باز ی مدل دیگ اینهمه دکتر داروسرم امپول اصن توبگو ی درصد اثر بذاره الان ی هفته مریض شدم سرفه گلو درد امروز بجا بهتر بشم صب با گلودرد شدیدددد تر از قبل بیدار شدم بینیم کیپ شده ب زور نفس میکشم یه بوی بدی تو بینیم کنفس میکشم اذیت میشم حس میکنمتوحلقک یه عالمه دود نفسپمیکشماز اوندودا رد میشه تووروخدا بگید چی بخورم الانخوببشه این علائمم تاصب نمیتونمدخوببخوابمانقد سرفه میرنم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید به این دلیل اون دارو ها اثر نمیکنن چون اصلا مریضی ویروسی نداری برو پیش متخصص طب سنتی هم تو که این همه هزینه کردی خب یبارم ببین دارم متخصص طب سنتی برو
قرص ویتامین سی بخور. اما کلا یه دکتر برو چکاب بده. ضعیف بودن سیستم ایمنی و سرماخوردگی مداوم عادی نیست. شاید الرژی داری؟؟؟؟! نرفتی متخصص بیماری های عفونی و الرژی...به نظر من پیگیری کن ممکنه الرژی باشه... من شوهرم الرژی داشت همیشه مریض بود علایم سرماخوردگی. دوسال خوب شد باز الان دوباره شروع شده. کل روزای سال رو عطسه و ابریزش بینی و کیپ شدن بینی و گرفتگی صدا داره