2777
2789
عنوان

آقای پازل چرا تاپیک رو قفل میکنی ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 48 پست
همه اینا درست  اون آقایی ک اومده تو سایت خانوما میخواد برای حاملگی اقدام کنه عایا آخه اینجا همه ...

هر وقت یه آقا اومد تو تاپیک بارداری، حرف شما درست. همین تاپیک الان چه ربطی به بارداری داره؟ تاپیک اجتماعیه. 

ديشب يه تاپيك بود استارتر بين تحصيل و ازدواج مردد برد.خيلي از كاربرا ميگفتن شوهر كن چون بعدا گيرت نم ...

اینجا کلا عجیب غریبه آدم عاقل نمیاد همچین سوالی بپرسه

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت یه آقا اومد تو تاپیک بارداری، حرف شما درست. همین تاپیک الان چه ربطی به بارداری داره؟ تاپیک اج ...

مستر  این تاپیک اجتماعی اما این سایت اسمش روشه نی نی سایت و کاربرا  خانوما  بودن اقایونم  جالب نیست شما برو همون اینیستا لایکتو  بزن

مستر  این تاپیک اجتماعی اما این سایت اسمش روشه نی نی سایت و کاربرا  خانوما  بودن اقای ...

تو فضای مجازی خیلی زنونه مردونه معنی نداره. افراد همدیگرو نمیشناسن. شما ممکنه مرد باشی، منم ممکنه زن باشم. 

بچه ها بی خیال ملک بابامون که نیست 

حالا اینارو گفتیم بهشون اونایی که خاموش میخونن چی؟؟؟؟،

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
همه اینا درست  اون آقایی ک اومده تو سایت خانوما میخواد برای حاملگی اقدام کنه عایا آخه اینجا همه ...

چطور روت میشه بگی تو این سایت راجع به این چیزا صحبت میشه مگه تموم تاپیکا راجع به شوهر نیست 

چطور روت میشه بگی تو این سایت راجع به این چیزا صحبت میشه مگه تموم تاپیکا راجع به شوهر نیست 

حالت خوبه 🤔🤔 الان کل تاپیکا  همه باهم  ی صدا میگن ما شوهر میخواییم  یالا😐 شاید شما چشم بصیرت داری 😒😒