دارم زیر قسط و بدهی کم میارم، بابام فقط شرط کرد ۴تا وسیله بزرگ رو گرفت بدترین مارک و رنگی که دلش میخواست تا ارزون بشه. سرویس چوبم با شوهرمه بقیا چیزا رو بابام گفت خودت باید بخری. دیگه کم اورم چندین ماهه بدهکاری و قسط. داره و نمیخره میدونم و سندشو دیدم. میدونم برای داداشم که بشه موقش بهترینشو میگیره و کم نمیزاره. واقعا حق دختر نیست یه جهاز از خونه پدریش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا اینجور آدما رو لعنت کنه الهی موقع مرگ واسشون آرزو بشه
من تجربشو دارم همش دقم دادن
الهی از اون پولا نتونن استفاده خوشی کنن
همش گرفتاری و بدبختی خرج کنن
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
عزیزم یه جایی ادم از قوی بودن خسته میشه.مورو سرم نیست از بس غصه خوردم.مامانم گفت فکر کردی سیسمونی به ...
حق داری
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
درحقیقت وظیفه مرده تامین جهزیه ووسیله زندگی وحق نیست جامعه زن بیچاره رو به خاطر چیزی که وظیفش نیست ...
شرعا هم تامین جهیزیه وظیفه مرده البته نه به این صورت کمرشکنی که تو ایران رسمه که از اول تااخرش چشم و هم چشمیه و دوجین دوجین از هر وسیله ای باید فراهم باشه اونم به روزترین و بهترینش ، در حد نیازهای اولیه زندگی
ولی خب کلا فرهنگ غلط جامعه ما همه چیز رو تجملاتی و سخت و دشوار کرده
.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
انتظار نداشته باش زمین بفروشه به تو جهاز بده ولی از سپرده بانکی انتظار میره.
عزیزم این قسط ها و وام ها تموم میشن و تو سربلند از اینی که خودت جهیزیه خریدی.
من پدرم فوت کرده اند. همه وسایل برقیمو خودم خریدم. فرش و مبلمان و خیلی چیزهای دیگه. خیلی کم مادرم جهیزیه داد. باور کن حس خیلی خوبیه که تلاش کردی و الان منت کسی رو سرت نیست