2777
2789

نتیجه دیدین عایا؟

چقدر روی پوست بمونه؟ چند بار در روز؟ 

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
شنيدم فقط استفاده نكردم

چی شنیدی؟ 

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت زدم  میگن مو رو ضخیم میکنه فقط باعث رشدش نمیشه  من که تاثیری ندیدم  الب ...

نحوه استفاده شو میگی . من گرفتم بزنم حالا شاید برای من تاثیر کرد . اتفاقا مشکل نازکی مو هم دارم

نحوه استفاده شو میگی . من گرفتم بزنم حالا شاید برای من تاثیر کرد . اتفاقا مشکل نازکی مو هم دارم

مث آب میمونه یعنی رنگ و اینا هیچی نداره 

من صبح ب صبح که میرفتم سرکار میمالیدم تو ابروهام و میرفتم 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
مث آب میمونه یعنی رنگ و اینا هیچی نداره  من صبح ب صبح که میرفتم سرکار میمالیدم تو ابروهام و می ...

آهان .پس نیازی نیست شسته بشه 

من یه قوطیش رو کامل استفاده کردم هیچ تاثیری تو پرپشت شدن نداشت به نظرم سریتا بخر

جدا؟!؟

پس می گفتن خیلی خوبه که😐

حالا سریتا چی هست ؟ چنده؟

من یه قوطیش رو کامل استفاده کردم هیچ تاثیری تو پرپشت شدن نداشت به نظرم سریتا بخر

تاثیرش برای شما چطور بود؟

تاثیرش برای شما چطور بود؟

هیچی

یکی از دوستان گفت تو ضخامت تاثیر داره 

اما من خودم ابروهام ضخیمه و تغییری حس نکردم 

البته اصراری ندارم سریتا بخرید 

من خودم میخوام بخرم و تستش کنم 

حدیث بیوتی معرفی کرده و چون از چیزهایی که معرفی کرده قبلا راضی هستم اینو هم میخوام بخرم 

تقویت ابرو مارک سریتا 

هیچی یکی از دوستان گفت تو ضخامت تاثیر داره  اما من خودم ابروهام ضخیمه و تغییری حس نکردم  ...

متشکرم که گفتید . من موهای سر و ابروم نازکه .پس فعلا این قوطی را که خریدم استفاده می کنم . اما ممنون میشم اگه بعدا که سریتا استفاده کردی نتیجشو بهم بگی