2777
2789
عنوان

بیماری روانی اسحاق نیوتون چی بود

303 بازدید | 21 پست

کسی می دونه نیوتون چه مرض روانی ای داشته؟!!

یکجا خواندم که حواس درستی نداشته و به جای تخم مرغ ساعت مچی شو میندازه توی آب جوش تا بپزه 🤣

تا یکساعت بعدش هم هنوز نفهمیده که چه غلطی کرده 

این حواس پرتی ناشی از درگیری ذهنه منم  بعضی وقتا  بعضی از کارارو کردم ک بخاطر مشغولی ذهنه مثلا گوشتو ب جای یخچال گذاشتم کابینت 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 بله این داستان معروفه، ولی بیشترش در حد شوخی و افسانه‌ است تا واقعیت تاریخی!

در مورد نیوتون (Isaac Newton)، مورخان و روان‌پزشکان امروزی وقتی زندگی و یادداشت‌هایش رو بررسی کرده‌اند، چند نکته جالب پیدا کردند:

🧠 1. دوره‌های انزوای شدید و وسواس فکری:

نیوتون سال‌ها در انزوا زندگی می‌کرد، تقریباً با کسی رفت‌و‌آمد نداشت و به کارهای علمی‌اش وسواس عجیبی داشت. بعضی پژوهشگران احتمال می‌دن که او اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) یا اختلال شخصیتی وسواسی داشته.

⚡ 2. نوسانات شدید خلقی:

در مقطعی از زندگی (حدود 1693 میلادی)، او دچار بحران روانی شدید شد: کم‌خوابی، بدبینی نسبت به دوستان (از جمله لاک و هالی)، و دوره‌هایی از افسردگی و خشم ناگهانی داشت. بعضی‌ها گفتن شاید افسردگی دوقطبی (بایپولار) یا سایکوز موقتی بوده.

🧪 3. مسمومیت با جیوه:

تحلیل موی نیوتون نشون داده که در بدنش مقدار خیلی بالای جیوه و سرب وجود داشته — چون در آزمایش‌های کیمیاگری از این مواد زیاد استفاده می‌کرد. مسمومیت با جیوه می‌تونه باعث توهم، تحریک‌پذیری و رفتارهای غیرعادی بشه.

📚 در نتیجه:

احتمال زیاد نیوتون دچار نوسانات روانی، انزوا، وسواس و شاید اثرات مسمومیت با جیوه بوده — اما اون داستان تخم‌مرغ و ساعت 😄 فقط یه لطیفه‌ست، هیچ سند تاریخی براش وجود نداره.

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

والا بعضی وقتا آدم اینقدر حواسش پرته یه کارایی میکنه 

مثل من که کارت بانکیمو گذاشته بودم تو فریزر چند روز دنبالش بودم

یه بارم فلاسکو گذاشته بودم یخچال 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این دیگه روانی بوده

حتی اگه روانی هم بوده باشه خودش که نمیخواست روانی باشه؟ میخواست؟ ونگوگ زندگی بسیار سختی داشت و در فقر و فلاکت مُرد. سبک اکسپرسیونیسم رو در نقاشی ابداع کرد. از بزرگترین نقاشان مدرنیست جهان بود. الآن تابلوهاش میلیون دلاری فروش میروند.