arshida5555 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 3803 عنوان دوستم شعر می نویسه خجالت می کشه بخوانه شعرش چطوره 188 بازدید | 14 پست امشب تو را ز زیبایی به ماه تشبیه کردمتو خوش تر ز ماهی و من اشتباه کردمنظرتون؟تو کلاس خیلیییی اسرار کرد دبیر تا یه شعرش را خواند دوستم....همینقدرش یادم مونده.... امروز | 04:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5337 امشب تو را به خوبی نسبت به ماه کردمتو خوب تر ز ماهی، من اشتباه کردمدوشینه پیش رویت آیینه را نهادمروز سفید خود را آخر سیاه کردمهر صبح یاد رویت تا شام گه نمودمهر شام فکر مویت تا صبح گاه کردمتو آن چه دوش کردی از نوک غمزه کردیمن هر چه کردم امشب از تیر آه کردمصد گوشمال دیدم تا یک سخن شنیدمصد ره به خون تپیدم تا یک نگاه کردمچون خواجه روز محشر جرم مرا ببخشدگر وعده عطایش عمری گناه کردممن هر غزل که گفتم در عاشقی فروغییک جاگریز آن را بر نام شاه کردمشاه همه سلاطین، شایسته ناصرالدینکز قهر دشمنش را در قعر چاه کردم 📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
فرفری811 عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 744 داداش این شعر رو قبلا ازش دزدیدن ، بره شکایت کنه کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 33 اشتباه رو با یه چیز دیگه جایگرین کنه شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7565 اینم یه نمونه از دست بردن تو شعر دیگرون دیشب تو را ز چاقی، تشبیه به گاو کردمتو چاقتر ز گاوی، من اشتباه کردم😂😢 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1106 امشب تو را به خوبی نسبت به ماه کردمتو خوب تر ز ماهی، من اشتباه کردمدوشینه پیش رویت آیینه را نهادمروز ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
arshida5555 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 3803 اینم یه نمونه از دست بردن تو شعر دیگرون دیشب تو را ز چاقی، تشبیه به گاو کردمتو چاقتر ز گاوی، من ا ... دمت گرم عجب شعری نوشتی اینو حتما باید به یکی از رفیقای زبون درازم بگم 🤣🤣🤣
bahar_7825 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 10452 امشب تو را به خوبی نسبت به ماه کردمتو خوب تر ز ماهی، من اشتباه کردمدوشینه پیش رویت آیینه را نهادمروز ... ایول قدرت تخریبت خداست تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸
alo021ساابق عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 1746 این شعر تتلوعه 😐 تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5337 ایول قدرت تخریبت خداست اومدم پاک کنم نشد 📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7565 دمت گرم عجب شعری نوشتی اینو حتما باید به یکی از رفیقای زبون درازم بگم 🤣🤣🤣 فقط زبون درازه یا چاقم هست؟برای زبوندراز بگو دی تو زبوندراز را تشبیه به گاو کردم تو گاوتر ز گاوی من اشتباه کردمدی به معنای دیروز و دیشبه اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1635 مشکل وزن و ردیف داره بهتر که نخونده هنوز اولشه مونده تا شاعر بشه
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7565 امشب تو را به خوبی نسبت به ماه کردمتو خوب تر ز ماهی، من اشتباه کردمدوشینه پیش رویت آیینه را نهادمروز ... تا جایی که سپادم قد میده فهمیدم کسی که این شعر رو تایپ کرده دو تا اشتباه داشته"شامگه" باید سر هم نوشته شه و در ابتدای مصرع دوم بیت ششم، بجای "کز"، نوشته "گر" اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 3677 انقدر بهش فشار اوردید شعر یکی دیگرو خوند😂😑 ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄 سوارکار🐎ویولونیست🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻♀️ شاعر...برنامه نویس👩🏻💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻🌾 °🌤A girl with big goals°