2777
2789
عنوان

ژل چونه درد داره💉

146 بازدید | 12 پست

دردش مثل امپول دندونه؟

یا بیشتره؟

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️   شاعر...برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾 °🌤A girl with big goals°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل بزنی ب چونه.. چ جوری میشه.. برای چی خوبه کلا😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

نه زیاد قابل تحمله ژل لب اولین بار خیلی درد داره 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
شما چونه فیلر زدی؟

اره اصلا چیزی به اسم چونه نداشتم الان یک و نیم که زدم ی زره اوکی شده در حد طبیعی خیلی طبیعی

دردشم قابل تحمله

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اره اصلا چیزی به اسم چونه نداشتم الان یک و نیم که زدم ی زره اوکی شده در حد طبیعی خیلی طبیعیدردشم قاب ...

مرسی قشنگم

و اینکه کدوم شهرید اگر جسارت نیست دوست داشتید ممنون میشم هزینشم بگید من خیلی وقته میخوام برم چونمو فیلر بزنم ولی میترسیدم که درد داشته باشه دسته استارتر درد نکنه تاپیکشو زد😅

آواکادو سایت🥑                                                            

مرسی قشنگمو اینکه کدوم شهرید اگر جسارت نیست دوست داشتید ممنون میشم هزینشم بگید من خیلی وقته میخوام ب ...

😂❤

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻‍🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻‍♀️   شاعر...برنامه نویس👩🏻‍💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻‍🌾 °🌤A girl with big goals°

اره اصلا چیزی به اسم چونه نداشتم الان یک و نیم که زدم ی زره اوکی شده در حد طبیعی خیلی طبیعیدردشم قاب ...

دردش امپول دندونه؟

چقدر طول میکشه تزریقش