ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄 سوارکار🐎ویولونیست🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻♀️ شاعر...برنامه نویس👩🏻💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻🌾 °🌤A girl with big goals°
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
اره اصلا چیزی به اسم چونه نداشتم الان یک و نیم که زدم ی زره اوکی شده در حد طبیعی خیلی طبیعیدردشم قاب ...
مرسی قشنگم
و اینکه کدوم شهرید اگر جسارت نیست دوست داشتید ممنون میشم هزینشم بگید من خیلی وقته میخوام برم چونمو فیلر بزنم ولی میترسیدم که درد داشته باشه دسته استارتر درد نکنه تاپیکشو زد😅
مرسی قشنگمو اینکه کدوم شهرید اگر جسارت نیست دوست داشتید ممنون میشم هزینشم بگید من خیلی وقته میخوام ب ...
😂❤
ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄 سوارکار🐎ویولونیست🎻رقاص🩰آشپز.قنآد👩🏻🍳خواننده🎼بسکتبالیست 🤾🏻♀️ شاعر...برنامه نویس👩🏻💻عکاس📷 شماره دوز 🪡🎀عاشق روانشناسی و مطالعه🧠🌱گیاه دوست👩🏻🌾 °🌤A girl with big goals°
اره اصلا چیزی به اسم چونه نداشتم الان یک و نیم که زدم ی زره اوکی شده در حد طبیعی خیلی طبیعیدردشم قاب ...
دردش امپول دندونه؟
چقدر طول میکشه تزریقش