2777
2789

خیلی ها گفتن اینجا که ازش گوشی خریدن و راضی بودن ولی الان سرچ زدم انگار چند نفرم راضی نبودن از نی نی سایتیها.البته تاپیک مال دو سه سال پیش بود.ولی خو بازم دیگه‌.تجربتون چیه؟بخرم یا نه؟حضوری خیلی گرونه قیمت گوشیای دیجیکالا خیلی بهتره شنیدم میگن جنسو تا هفت روز میتونی مرجوع کنی پس.هوففففف.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خانوادگی هممون خریدیم داداشم بارها گوشی از دیجی خریده مشکلی پیش نیومده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من همین گوشی که دستمه اس بیست پلاس رو چند سال پیش از دی جی کالا گرفتم و همسرم چک کرده بود که اصل باشه و راضی بودم ولی الان رو نمیدونم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
نه بعضیاش خرابه و یا خیلی گروننبرو از موبایل فروشی بخر قسطی هم بهت میدن خوبه

اولی رو خودمم مرددم.ولی دومی باید بگم که قیمت دیجیکالا خیلی بهتر از بیرونه.قسطی نمیتونم ثبات شغلی ندارم.

عه؟خودتونم حتی؟الان گوش دستتون چیه جسارتا؟چند ویته دستتونه

۳ ساله دستمه سامسونگ

ما خانوادگی الان حساب کردم بالای ده بار گوشی خریدیم هیچ مشکلی هم نداشته

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من همین گوشی که دستمه اس بیست پلاس رو چند سال پیش از دی جی کالا گرفتم و همسرم چک کرده بود که اصل باش ...

عه خداروشکر.دوربیناش چطوریاس؟من خودمa20پلاس دارم ولی واقعا دیگه خراب شده و ارزش تعمیر نداره جدا از اون دوربینش بشدت افتضاحه.

۳ ساله دستمه سامسونگما خانوادگی الان حساب کردم بالای ده بار گوشی خریدیم هیچ مشکلی هم نداشته

چه خوب.منم خیلی ازش نقد مثبت شنیدم یعنی نقد های مثبتش خیلی بیشتر از منفیش بوده دیجیکالا.دوربینش چطوریاس؟