2777
2789

سلام قشنگام ان‌شاءالله که حال دلتون عالی باشه😍

خانم‌های خوشگل و مهربون نی‌نی‌سایت بگید برای پوست چرب و جوش‌دار چه شوینده ای خوبه؟ لطفا داروخانه ای باشه 

من اویدرم و درمالیفت استفاده کردم خوبن

اما میخوام تاثیر بیشتری برای جوش داشته باشه

پیشاپیش مرسی بابت جواب‌هاتون💕

ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی نظرت درباره فوم شستشو نوآکنه چیه؟ تجربه خودتون یا اطرافیانتون چی بوده؟ و از کدوم مدلش استفاده کردید 💕🙏

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نو اکنه میزنم خیلی خوبه عالیه اصلا بهترینه

کدوم مدلش رو استفاده میکنی عزیزم؟سه مدل داره یکیش سبز هست ک روغن درخت چای و یکیش صورتی ویتامین سی هست و یکیش سفیدوآبیه ک تخصصیه

جوش داشتی؟ چه مدلی بودن جوشات؟ چقدر طول کشید درمان شدن؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

درمالیفت میزنم چند ساله عالیه ویتالیر لافرر اینا امتحان کردم خوب نبودن

کدوم مدل درمالیفت استفاده میکنی عزیزم؟جوش داشتی؟ جوشهات چطوری بودن؟ چقدر طول کشید درمان بشن؟

اسکراپ لایه بردار روزانه ام کیو برای پوست چربفوم شستشوی اکتیویتی یک همچین اسمی داره برای پوست چرب

مرسی گل

کدوم مدل درمالیفت استفاده میکنی عزیزم؟جوش داشتی؟ جوشهات چطوری بودن؟ چقدر طول کشید درمان بشن؟

سبزش ک مخصوص پوست چرب و حوشیه

آره یکم بعد خشک میکنه جوش هارو پوستم یکم سفید تر میکنه قیمتشم خیلی خوبه مناسبه دیجی کالا بزن

سبزش ک مخصوص پوست چرب و حوشیهآره یکم بعد خشک میکنه جوش هارو پوستم یکم سفید تر میکنه قیمتشم خیلی خوبه ...

منم یکبار فقط ازش استفاده کردم گفتن چونکهAHA داره و لایه برداری ملایم میکنه خوب نیس هرماه ازش استفاده بشه

الان نمیدونم دوباره همین درمالیفت سبز رو بگیرم یا نوآکنه💔

والا من هر روز دوبار میزدم هیچیم‌نمیشد خیلی خوب بود

الان چی استفاده میکنی خوشگلم؟❤