2777
2789

من پزشکی قبول شدم حالا دارم به اطرافیانم کمک میکنم یکی از همکلاسی های مدرسم الان پشت کنکوره هر شب یک ربع برنامه ی فرداش و کار های روزش رو چک میکنم و راهنماییش میکنم 

امشب دقیقا همون تایم مامانم داشت باهام حرف می‌زد منم همزمان جواب اون دختر هم میدادم مامانم گفت کیه گفتم فلانی گفت من گفتم بهت ازش دور باش ولی تو خداروشکر هرکی رو میگم دور باش برعکسه کارت (نمیخواستم بهش بگم اصلا کیه فقط گفتم دوستمه گفت پسره یا دختر برا همین مجب. ر شدم بگم کیه) 

ولی اون دختر نه رفت و آمدی داره با من نه هیچی فقط دارم کمکش میکنم اونم در حد 10مین همین 

مامانم اینو میگه چون این دوستم قبلا خیلی تو اینستا فیلم رقص و اینا میذاشت دختر بدی نیست واقعا یه مدت در حد یک ماه رل هم داشت ولی خب وقتی الان داره درست درس میخونه و تونستم کمکش کنم ساعت مطالعه از3 ساعت بشه 11 ساعت در روز و از 15 تست شده 70تست در روز من با اون کارای گذشت‌ش چه کار دارم آخه 

چه کار کنم انقد مامانم نگران نباشه من اصلا به این بنده خدا نزدیک نیستم که فقط کمکش میکنم یه چند تا غریبه هم دارم کمک میکنم حالا اونارو از نظر کتاب دادن و هر از گاهی صحبت کردن راجب مشکلاتشون

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

همه اینارو به مامانت توضیح بده و بکو که در این حد باهاش در ارتباطی مادره دیگه نگرانه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینارو به مامانت توضیح بده و بکو که در این حد باهاش در ارتباطی مادره دیگه نگرانه

نگرانی‌ش صد برابره چون تک فرزندم نمیدونم چه کار کنم یکم سعی کنه یه فضای بیشتری از حریم خصوصی رو بهم بده 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مامانا اشتباه نمیکنن حسشون قویه

ببین آخه من کاری نمیکنم واقعا 

مثلا نشستم تو اتاق دارم ریلز میبینم یهو میبینم به بابام میگه برو ببین چه کار میکنه بابامم بهش میگه خب آدمه داره با دوستاش حرف میزنه 

نمیدونم چیکار کنی ولی مادرتو همیشه راضی نگه دار کاری ک من نکردیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نگرانی‌ش صد برابره چون تک فرزندم نمیدونم چه کار کنم یکم سعی کنه یه فضای بیشتری از حریم خصوصی رو بهم ...

بگو که فقط واسه راهنمایی و درس باهاش در ارتباطی و داری کمک میکنی و اون ادم عوض شده و بذار در همین حد رابطتتون بمونه تا نظر مامانت جلب بشه مثلا باهاش نری بیرون تا بدتر بشه و نگران بشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بگو که فقط واسه راهنمایی و درس باهاش در ارتباطی و داری کمک میکنی و اون ادم عوض شده و بذار در همین حد ...

نه بابا اصلا رفیق نیستیم که بخوام برم بیرون باهاش 

مرسی دمت گرم

ببین آخه من کاری نمیکنم واقعا مثلا نشستم تو اتاق دارم ریلز میبینم یهو میبینم به بابام میگه برو ببین ...

یکی دو سال دیگه بزرگتر بشی خیال مامانتم راحت میشه الان چون کم سن و سالی نگرانته 

ولی باهاش صحبت کن بهش اطمینان خاطر بده قرار نیس به راه کج کشیده بشی

نه بابا اصلا رفیق نیستیم که بخوام برم بیرون باهاش مرسی دمت گرم

خواهش میکنم انشاالله حل میشه فقط قدر مادرتو بدون مادر ته ته خوبای عالمه بخدا

سلام خانم دکتر جان مبارکااااا😍😍😍می شه بگی چطور می شه ساعت مطالعه رو انقدر بالا برد؟چه راهکار هایی ...

سلام قشنگم 

اول اینکه باید ساعت خوابت تنظیم باشه مثلا 7 بیدار بشی 

دوم اینکه پارت های یک ساعت و نیم درس بخونی و بینش 15 دقیقه استراحت کنی که انرژیت برای کل روز حفظ بشه 

سوم اینکه سعی کن به یه نفر حالا مادر یا هرکس دیگه گزارش شبانه بدی از ساعت مطالعت و این باعث میشه مثلا اگر رسیدی به ده ساعت دیگه دلت نمیاد بشه 8 ساعت و ادامه میدی که حداقل به اون روز قبل برسی 

چهارم اینکه تنوع پارت اینجا کن مثلا زیستت رو که قطعا درسیه که بیشتر از همه طول میکشه بین دو پارتش فیزیک بخون 

خواهش میکنم انشاالله حل میشه فقط قدر مادرتو بدون مادر ته ته خوبای عالمه بخدا

قطعاااا 

عشق منه