من پزشکی قبول شدم حالا دارم به اطرافیانم کمک میکنم یکی از همکلاسی های مدرسم الان پشت کنکوره هر شب یک ربع برنامه ی فرداش و کار های روزش رو چک میکنم و راهنماییش میکنم
امشب دقیقا همون تایم مامانم داشت باهام حرف میزد منم همزمان جواب اون دختر هم میدادم مامانم گفت کیه گفتم فلانی گفت من گفتم بهت ازش دور باش ولی تو خداروشکر هرکی رو میگم دور باش برعکسه کارت (نمیخواستم بهش بگم اصلا کیه فقط گفتم دوستمه گفت پسره یا دختر برا همین مجب. ر شدم بگم کیه)
ولی اون دختر نه رفت و آمدی داره با من نه هیچی فقط دارم کمکش میکنم اونم در حد 10مین همین
مامانم اینو میگه چون این دوستم قبلا خیلی تو اینستا فیلم رقص و اینا میذاشت دختر بدی نیست واقعا یه مدت در حد یک ماه رل هم داشت ولی خب وقتی الان داره درست درس میخونه و تونستم کمکش کنم ساعت مطالعه از3 ساعت بشه 11 ساعت در روز و از 15 تست شده 70تست در روز من با اون کارای گذشتش چه کار دارم آخه
چه کار کنم انقد مامانم نگران نباشه من اصلا به این بنده خدا نزدیک نیستم که فقط کمکش میکنم یه چند تا غریبه هم دارم کمک میکنم حالا اونارو از نظر کتاب دادن و هر از گاهی صحبت کردن راجب مشکلاتشون