2777
2789

به نظر من زن حق طلاق حق خروج از کشور حق حضانت حق تحصیل حق اشتغال رو همون طور که مرد داره داشته باشه و اینکه بعد طلاق زن و مرد اموال نصف بشه همون تنصیف اموال

به جاش مهریه ای در کار نباشه

به نظر من اینجوری عادلانه تره نظرتون چیه؟

میدونم میریزن سرم

ولی کلا قضیه مهریه رو قبول ندارم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که واقعا اجرا بشه آره

چون حتی اگه این حقوق رو بگیری بازم در شرایط خاصی شوهر میتونه بزنه زیرش.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

این چیزی که شما میگی برای کشورای جهان اوله نه اینجا

اینجا اگر بین زن و مرد کمی قرار باشه عدالت باشه

زن باید هم حق کار و تحصیل و خروج و حضانت بگیره

هم مهریه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من تصمیمم همین بود فرصت نشد عملیش کنم🤣  

در کنار حق و حقوق یه مهریه ی سبک هم داشته باشید حتما ،برای مثال اگه بعد ۲۰ سال از یه زندگی خارج بشید ، با وجود بدن داغون از کار سنگین و بدنیا اوردن بچه و فلان فلان باید پشتوانه ای داشته باشید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اینایی که گفتی حق هر انسان زنده ای هست

و مرد باید این حقوق رو بده البته که مرد کاره‌ای نیست کلا ولی امان از اسلام

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی