2777
2789

یک حاجتی دارم همش دعا میکنم نمیشه یک نفر بدون اینکه خبر داشته باشه داشت از خودش میگفت و میگفت من توکل واقعی داشتم و نتیجه دیدم تو کل زندگیم اصلا با اینکه من از حاجتم نگفتم یا خواهرم گفت باید خودتو تو اغوش خدا رها کنی اخه من چجوری به خدا اعتماد کنم حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم همیشه حس میکنم میخواد اتفاق بدی برام رقم بزنه از طرفی هم کسی برام کتاب حافظ باز کرد گفت نیتت هر چیزی که هست ازش صرف نظر کن خوب نیست برات 

شما چجوری توکل میکنید توکل قلبی نه زبونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از موقعی ک گوشی و فضای مجازی جای چادر سفید و سجاده و تسبیح و قرآن آزمون گرفت 

مادرهای امروزی بچه های متفاوتی آوردن 

ولی قربون اون مادرهای باصفایی ک بوی چادر و سجاده اشون همه چی بهمون یاد داد توکل و توسل و آرامش به خدا 

توکل را که باید کرد، با صدقه و ذکر بهتر میتونی توکل کنی

قبل هر کاری آیت الکرسی بخون وصدقه بده، بعد بگو خدایا خودم را سپردم به خودت

انشاءالله برات بهترینها رقم بخوره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من از ته ته ته قلبم از خدا میخوام و بعدش سعی میکنم بهش فکر نکنم خیلی ناراحت میشم خیلی وقتا دارم گریه میکنم ولی میدونم وقتش بشه خدا درست میکنه حضرت یوسف که تو چاه بودن جبرئیل که نازل میشه بهشون میگه باید سختی چاه  رو بچشی تا به عزیزی مصر برسی و راحتی 

زندگی ماهم همینه سختی و سیاهی باید باشه ک بعدش بتونیم لذت روشنایی رو بهتر درک کنیم 

توکل را که باید کرد، با صدقه و ذکر بهتر میتونی توکل کنیقبل هر کاری آیت الکرسی بخون وصدقه بده، بعد بگ ...

من دوست گفت چله بردار اما چلش انقدر سنگین بود نتونستم بردارم از طرفی یک خانمی بهم گفت روزی صدتا صلوات بفرست این چله خوبه موندم چه کنم

و این وسط باید قوی باشی بخصوص ک تازه میخای توکل یاد بگیری هی شیطونه میاد میگه بکش خودتو دیدی نرسیدی دیدی نشد دیدی نیومد دیگ تو‌شکست خوردی همش ناامیدی و بمبست نشونت میده

درصورتی ک راضی بودن به رضای خدا یعنی توکل 

امید دارم 

حتما صلاحم در آینه 

نه فقط سر سجاده در همه حالت لبخند بزن به آسمون بگو می‌دونم حواست به منم هست 

توکل یعنی بقول دوستمون هر آید خوش آید منم تلاش خودم میکنم ولی زور و جر خودم نمیدم گناه انجام نمیدهم ...

اره درسته ولی گاهی تنها تلاش ادم اینکه فقط زنده بمونه