2777
2789

من چادری هستم ،فهمیدم تو محل کار و دانشگاه منو به چشم سهمیه ای میدیدن، در حالی که اصلا نداشتم

بعد ها سهمیه ای های کلاس رو شناختم ، کلا حجاب نداشتن 

تا حالا سهمیه ای با حجاب فقط یکی دیدم ولی حداقل ۲۰ عدد سهمیه ای کاملا آزاد دیدم 

این جدید بود 

چه ربطی دارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همشون همینن هرچه امتیاز و پول بیشتر و موقعیت بهتر از لحاظ آزادی ازادترن و جالبه رو هم نمیکنن و امثال ...

منو سه نفر دیگه تو کلاس فقط چادری بودیم بعدا فهمیدم همه میگفتن اینا سهمیه ای هستن ، آخرای تحصیل بعضی از سهمیه ای ها لو رفتن اصلا حجاب نداشتن

اگر رشته تاپ بخونی متوجه میشی سهمیه ای ها برای اینکه بتونن جلوی مشروطیشونو با سهمیه بگیرن و مجبورن ب ...

خودم پزشکی خوندم اونم سالهایی که اینقدر در دانشگاه باز نبود برای پزشکی 

متاسفم از این قضاوت ها 

همون سالها که حجاب اجباری هم بود سهمیه ای های کلاس پروفایل با مو باز و بدن  نیمه برهنه داشتن

خودم پزشکی خوندم اونم سالهایی که اینقدر در دانشگاه باز نبود برای پزشکی متاسفم از این قضاوت ها همون س ...

قضاوت چیه ؟ چرا خودتو میندازی وسط کی باتو کار داشت ؟ چجوری پزشکی میخونی اینقدر قدرت تحلیلت پایینه 

اگر رشته تاپ بخونی متوجه میشی سهمیه ای ها برای اینکه بتونن جلوی مشروطیشونو با سهمیه بگیرن و مجبورن ب ...

اصلا ربطی به حجاب نداره ،قوانین ایثارگران براشون اجرا میشه چه با حجاب چه بی حجاب

شما اومدی تاپیک من نظر دادی بعد من خودم رو‌ میندازم وسط!

وای چقدر گیجی 😐🤣🤦‍♀️میگم منظور من تو نبودی چرا خودتو میندازی وسط ؟ منظورم به سهمیه ای ها بود نه تو چرا اینقدر خودتو جدی گرفتی