ی عالمه وسیله ریز همش و ریختم تو گونی دارم دیونه میشم داغونم همش چیزی میخوام باید بگردم. اون وقت شوهرم پول نداره بخره من هیچی نمیگم اون هرروز ب من میگه شلخته امشب بهش گفتم برو ننه ات و بیار ببین بدون کمد وکابنت میتونه زندکی کنه من چ گهی بخورم باظرف ها جانیست بزارم انقدرگفته اخر امشب گفتم من میرم تو خیابون پول کمد ودرمیارم ریده شد ب حالش منی که یتو بهش نمیگفتم انقدر روان من و دستکاری نکنه گفتم ماشین بفروش کمد بگیرم قبول نمکنه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه ب امید اینم همش گفته سربرج الان باز گفت سربرج حتمی
تا میاد پول دستتون بیاد همین و کار بکن زیادم هزینه نداره شوهرت بره نجاری چن تا چوب بخره دورشو با پارچه ای چیزی بدوز کابینت الان بالای ۳۰۰ ۴۰۰ پولشه دیگه با کمد اینا ک بیشتر
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...