2777
2789
دردت چیه؟ گفتم دلم هوای سوریه کرده واضح بگو از چی سوختی؟

از نفهمیت😐 من الان به تو چیکار داشتم با یه کاربر دیگه حرف زدم جوابشم لایک کردم

همین کارارو میکنی تاپیکت میترکه

ارام باش

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
از نفهمیت😐 من الان به تو چیکار داشتم با یه کاربر دیگه حرف زدم جوابشم لایک کردمهمین کارارو میکنی تاپ ...

هرکی اعتقاد خودشو داره تو حق توهین نداری اینو یاد بگیر وقتی بهت توهین نشده توهین‌نکن دهنتو ببین و بشین سر جات درضمن تو تایمک قبلی اصلا بحثی نشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکی اعتقاد خودشو داره تو حق توهین نداری اینو یاد بگیر وقتی بهت توهین نشده توهین‌نکن دهنتو ببین و بش ...

باشه تو راست میگی

ولی فقط اینو بگو من کجا توهین کردم؟😂

چون تو بحث دینی رو با سیاست و تاریخ کشور قاطی کردی

بحث دینی😂😂😂🥴🥴🥴 سیاسییییییییی من مگه چی گفتم؟

گفتم تخت جمشید فقط

از کی تاحالا اسن مساله تاریخی سیاسی شده؟

دیدی! این خودتی که مسائلو با هم قاطی میکنی

بحث دینی😂😂😂🥴🥴🥴 سیاسییییییییی من مگه چی گفتم؟گفتم تخت جمشید فقطاز کی تاحالا اسن مساله تاریخی سی ...

من قاطی کردم یا تو ک تا حرف از سوریه شد تخت جمشید انداختی وسط؟؟؟ تو فک کردی ما مثل بقیه میایم میگیم نه تخت جمشید فلان بهمان فقط سوریه و کربلا میخواستی عین اینایی که دوتا کلمه تو اینستا و این ور اون ور راه انداختن نطق کنی وقتی دیدی ما همه هم کشورمون رو دوست داریم هم دینمون رو زدی تو فاز مغلطه بزن ب چاک خیلی وقته دیگه امثال شما برای ماها رو شده