2777
2789
عنوان

ایا من دختر بدجنسی هستم

197 بازدید | 6 پست

یکی از دخترایی که ازش خوشم نمیاد قیافش شبیه سمو ابی هست دختره پرو

تو گروه ورزش ما بود بعد من دیدم با چند نفر گرم گرفته به دوستم گفتم ازش بپرس شاید بخواد با اونا باشه اسمشو سر خود نذار تو گروه مون شاید خودش نخواد بعد ازش بپرسیدم اونم ورداشت گفت منم همچین دلم نمیخواد تو گروه شما باشم حالا بعدش منم گفتم چه ربطی داره گفتم شاید بخوای با دوستت باشی به خدا قسم که به قصد دیگه ای نگفتم من اصلا زنگ ورزش میرم سالن مطالعه مدرسه درس میخونم چه اهمتی برام داره که این امل تو گروه من باشه یا نه از اخرشم بهش گفتم باید از خداتم باشه اسمت کنار اسمم باشه بیچاره

ورداشته به کسی گفته چرا خودشو میگیره برم دهنشو سرویس کن شیطونه میگه

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کلاس چندمیکاریت نداشته بود که

11

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.