2777
2789
عنوان

یادتونه نزدیک عروسیتون سرچی استرس داشتین⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 11463 بازدید | 166 پست
اینکه دختر نباشم درحالی که حتی پشه نر هم منو نیش نزده بود چه برسه...😂😂

من از انجام دادنش میترسم.......

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس این که بابام با شوهرم دعوا نکنه مادرشوهرم به مامانم چیزی نگه بدون تنش من برم سر زندگیم که آخر مجلس مامانم تیکه اش رو به شوهرم انداخت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

فکر کنم من تنها کسیم که اصلا استرس نداشتم

منم نداشتم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

استرس این که بابام با شوهرم دعوا نکنه مادرشوهرم به مامانم چیزی نگه بدون تنش من برم سر زندگیم که آخر ...

وایی🥲🥲الان چطورین باخانواده ها

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

مال من بخاطر اشپزی بود استرسم چون بلدنبودم میگفتم فردای عروسی من چ غلطی کنم

چند سالت بود ازدواج کردی

۲۶ سالمه پلو هم بلد نیستم😬

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

وایی🥲🥲الان چطورین باخانواده ها

الان که مشکلی نداریم ولی خانواده من با خانواده همسرم یه رفتار سنگین و حالت دوری و دوستی دارن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اره خودم تاحدودی بلدم کلاس رقص هم میرم

وقتی رقص تمرین می‌کنی از خودت فیلم بگیر بعد بشین فیلم نگاه کن و ببین چقدر ناز رقصیدی

تو تالار هم اون حرکات انجام بده و از رقص خودت کیف کن 

استرس هم عادیع که

من اضطراب اجتماعی دارم شدیدا نمیدونم چطور قراره تو تالار با ۳۰۰ ۴۰۰ نفر روبرو بشم میترسم رقصم و گند ...

نرقص عروسی نگیر 

بخدا واجب نیس

منم از رقص و جلوی بقیه رقصیدن بیزارم دراینده عروسی نمیگیرم فقط کلیپ

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥
وقتی رقص تمرین می‌کنی از خودت فیلم بگیر بعد بشین فیلم نگاه کن و ببین چقدر ناز رقصیدیتو تالار هم اون ...

چشمم🥰

نرقص عروسی نگیر بخدا واجب نیسمنم از رقص و جلوی بقیه رقصیدن بیزارم دراینده عروسی نمیگیرم فقط کلیپ

اخه از یطرفم خیلی ذوق دارم

میدونم‌اگه نگیرم رودلم میمونه