2777
2789
عنوان

قیافه چقدر تو انتخاب موثره

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
اره خیلی خدایی فقط،خوشکل و خوش اندام باشه حله

خب یسوال اگه خوشگل و خوش اندام باشه

اما اشپزی بلد نباشه اخلاق نداشته باشه دلبری نکنه بازم این حرفو میزنی؟؟؟؟مثلا خسته از سرکار میای زنتم خوشگل و خوش اندام اما سگ‌محلت کنه بازم این حرفو میزنی؟

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهره برای من خیلی مهمه. یعنی طرف باید به دلم بشینهپارسال یه خواستگار داشتم ۶ سال تفاوت سنی داشتیم، ا ...

من بدم نیومد ولی از لحاظ کلی ایشون قیافش خوب حساب نمیشه 

من بدم نیومد ولی از لحاظ کلی ایشون قیافش خوب حساب نمیشه

اگه به دلت میشنه خب قبول کن

مهم اینکه به دل خودت بشینه ورگرنه که تعریف زیبایی برای هرکسی یه شکله

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

خب یسوال اگه خوشگل و خوش اندام باشهاما اشپزی بلد نباشه اخلاق نداشته باشه دلبری نکنه بازم این حرفو می ...

بداخلاقم که باشه وقتی بهش محبت کنی اوکی میشه 

آشپزی هم یواش یواش یاد میگیره 

پاییز را دیدی آنهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند...

بداخلاقم که باشه وقتی بهش محبت کنی اوکی میشه آشپزی هم یواش یواش یاد میگیره

اخلاق فرق نمیکنه نمونش خودم

همون سگی ک بودم هستم😆پس امید نداشته باش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

اینقدر زیاد ک وقت انتخابش نه موقعیت بدش دیدم نه شهرت خانواده اش و بعد دو ماه آشنایی عقدش شدم 

شیفته چشاش بودمو هستم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خییییییییییلی مهمه خوشگلایی که ازدواج خوب نداشتن چون تو موقعیت درست نبودن وگرنه تو اولویت قرار میگرف ...

از دید پسر میگم 

ولی من معتقدم مهم نیست خیلی من خوشگل نیستم معمولی رو یه پایین شاید ولی از طرف پسر خیلی خوشگل پیشنهاد داشتم یا حتی خیلی پولدارر

ببین توی این دوره زمونه ما زشت نداریم،اصولا ادما بعد ازدواج خوب میشن خوشتیپ میشن ،قیافه هاشون خوب میشه،کچل باشه مو میکاره،دماغش بزرگ باشه عمل میکنه،صورتش چروک باشه ژل میزنه ،درکل الان راه زیاده،پول باشه قشنگ میشن همه

اینقدر زیاد ک وقت انتخابش نه موقعیت بدش دیدم نه شهرت خانواده اش و بعد دو ماه آشنایی عقدش شدم شیفته چ ...

حالا انتخابتون خوف بود راضی هستی؟

من از پسر خوشگل بدم میاد اخه😂

معمولی رو به بالا باشه خوشگل اصلاااا 

صد در صد قیافشم مهمه ....

آدم باید در حدی قیافه همسرش باشه ، که وقتی میخواد بره بغلش دلش خنج بره براش ....   

نگفتم زیبا یا زشت !

گفتم قیافش به دلم بشینه صد در صد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین توی این دوره زمونه ما زشت نداریم،اصولا ادما بعد ازدواج خوب میشن خوشتیپ میشن ،قیافه هاشون خوب می ...

نه از مردی که صورتش دست کاری کنه بدم میاد 😂🤦‍♀️