سلام من سه ماهه بابامو از دست دادم مرده و خودمو مقصر میدونم کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم.
من پارسال بابام تا دم مرگ رفت دکتر گفته بود چند دقيقه دیرتر می رسید می مرد بعد که بيمارستان بود خوشحال بودم که بابام زندس همونجا متوجه شدیم قلبش چهل درصد میزنه بخاطر سیگار ریشم خراب بود. همون شب گفتم خداروشکر که بابام زندس خوابیدم ی صدایی تو خواب بم گفت زیاد خوشحال نباش تا یسال دیگه بیشتر زنده نیست .من به کسی این خوابو نگفتم ی مدتم همش خواب ماشین چپ شده بابامو می دیدم خلاصه بابام برا قلبش قرص می خورد گاهی یادش می رفت بخوره روز قبل مرگشم قرصشو گذاشته بودیم بخوره نخورده بودش برای ریشم باید اسپری میزد بیشتر یادش می رفت منم یادم می رفت بعضی وقتا یادم می موند یاد آوری می کردم .خلاصه امسال همش می گفتم خواب نکنه راست بوده بعد می گفت این چه فکراییه خلاصه گذشت ی روز بابام اومد خونه خوابيد منو دوستمم توی اتاق نشسته بودیم بابام رد شد حس کردم مریضه دقت گردم به صورتش ی سمتشو دیدم فقط گفتم نه بخاطر خوابه گفتم بابا کجا میری گفت بيرون بعد دوستم گفت بابات مریضه گفتم ن بخاطر خواب بوده پنج دقیقه گذشت زنگ زدن گفتن تصادف مرده درجا مرده😪😔😭 قرصاشم رو اپن بود نخورده بود میگم مقصر منم نفهميدم قرصاشو نخورده دوستم گفت بابات مریضه گفتم بخاطر خوابه 😭😭 اون روز همش حس می کردم مریضه می گفتمن بعدش اطمينان داشتمخوبه مریض نیست . حس میکنم من مقصرم بايد می فهميدم مریضه نباید میزاشتم بره که تصادف کنه چند نفرم گفتن چرا گذاشتی بره گفتم متوجه نشدم مریضه خودشم هیچی نگفت جاییم درد میکنه بنظرتون من مقصرم که بابام مریض بوده رفته تصادف کرده مرده😭😭😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خودتون رو سرزنش نکنین.پیمونه عمر که پر بشه کسی نمی تونه جلوشو بگیره
روح پدرتون شاد و در آرامش.اما اون بیماری در درون ایشون ریشه داشته.بالاخره به زودی اتفاق میافتاده.همه کسانی که غم از دست دادن دارن به شکل های مختلف خودشونو سرزنش میکنن.ولی این حالت احساسی بعد از مدتی جاشو به منطق میده.انشالا شما هم حال روحیتون به زودی به حالت عادی برگرده دوست عزیز
وقتی عزیزی از آدم میمیره مغز همه ش تو خاطرات دنبال موقعیتی میگرده که فکر میکنه میتونسته جلوی اون اتفاق رو بگیره . تو واقعا کاری از دستت بر نمیومد. اونشب هم جلوش رو میگرفتی شب دیگه ای اون اتفاق میفتاد . 😔😔😭
😪😪😪بابام ی روز خوش ندید همون روز ب ی فامیل دور گفته بود چشام می سوزه اما اگه مریض بود پیش من ی اخ هم نگفت وقتی تازه مرده بود ریخته بودن سر من که چرا گذاشتی بره😪
تسلیت میگم بهت عزیزم امیدوارم خدا به دلت صبر و قرار بده، تو هیچ تقصیری نداری هیچی، عمر پدرت همین قدر بوده و حالا روحشون به رحمت الهی رفته، اگر عمدا قرص رو از جلو چشمش برمیداشتی یا واقعا می فهمیدی مریض ترن اون روز و اهمیت نمی دادی الان عذاب وجدان طبیعی بود ولی تو واقعا فکر کردی به خاطر خوابه و تقصیری نداشتی، به اطرافیان هم هی نگو من مقصرم و این حرفها تا با حرف های نابجا باعث تقویت عذاب وجدان نابجا در وجودت نشن. همین که عزاداری و پدرت رو از دست دادی برات کافیه دیگه رنج اضافی نکش عزیزم