2777
2789

من ۲۴ روزه از عمل بینیم میگذره و هنوز صورتم و بینیم ورم داره بعد این اقا هم بهم گفته بیا فردا ببینمت

ولی من نگرانم

چون خودش خیلی مخالف عمل بینی من بودمیگفت خط قرمزمه و دختر عملی نمیتونم تحمل کنم وفلان 

الانم به احتمال زیاد میخواد بیاد منو ببینه که ببینه چقد تغییرکردم بعد تصمیم بگیره بره یا بمونه(این حدس منه)

حالا من الان بخاطر ورم صورتم بادکرده بنظرمیاد و تغییر داشته صورتم دلم میخواد موقعی برم که ورمم خوابیده و چهره ام طبیعی تر شده

بنظرتون دیدارمونو عقب بندازم تا با چهره ی طبیعی تر منو ببینه بهتر نیست؟

حداقل درست تصمیم بگیره نه بااین چهره ی ورم کرده😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقب بنداز بگو حالم خوب نیست حداقل ۲ ماه باید بگذره چرا انقدرزود کوتاه میای ؟ واقعا بگیر بخواب استراح ...

اره منم میگم دوماه بگذره چهره ام طبیعی تر ممکنه بشه😕

میخوام یه بهونه بیارم و کنسلش کنم

همشون از کارای زیبایی خوششون میاد بعدشم با یه عمل بینی آدم عملی نمیشه که بگو بینیم درد میکنه هوای بی ...

تازه من خیلی طبیعی هم عمل کردم عکسش تو تاپیک قبلیم هست🥲اخه میدونه دانشگاه میرم بهم گفته بعداز دانشگاه میام دنبالت

میخوام بپیچونمش

بنطرت بهش بگم اینو خوبه؟

بگم کلاسم کنسل شد دارم برمیگردم خونه مامانمم بهم گفته بیا بریم خونه خالت دعوتمون کرده منم نتونستم بهش بگم نه

دماغتو دیدم خیلی کوچولو ونازه

واقعاا🥺فداتشم🥲💓💓

حالا از روبه رو حس میکنم خوشگل نشدم اصن ازبس ورم داره نوکش

هنوزم جای کبودی زیر چشمم هست هنوز یکماه نشده که از عملمم میگذره البته🤦🏻‍♀️

ولی خب دوماه دیگ قطعا بهتراز الانم باید بشه🥲

تازه من خیلی طبیعی هم عمل کردم عکسش تو تاپیک قبلیم هست🥲اخه میدونه دانشگاه میرم بهم گفته بعداز دانشگ ...

آره دیدم بینیتو قشنگ شده 

منم دو ماهه عمل کردم 

اعتماد به نفس داشته باش برو ببینش چرا میخوای بپیچونی

از خداشم باشه برای خودت خرج کردی قشنگ شدی

خودت خوشگلی از خداش باشه مگه خودش چجوریه حالا چکارس؟

خودش که یبار عکسمونو گذاشتم قبل عملمم بود همه گفتن خیلی ازش سر ترم بااینکه من چشمام فقط اونو میبینه و اصن حس نکردم ازش سرتر باشم🥲ولی خیلی گیره روی عمل بینی میگه دختر عملی برام با مرده فرق نداره😕حالا منم خیلی طبیعی عمل کردم اصن قوس و اینای خاصی نداره بینیم

خودش مهندس شرکت نفته