2777
2789
عنوان

عکس پوست داغونم🥲

92 بازدید | 6 پست

اعتماد به نفسم خورد شده... تقصیرخودمه جوشامو ترکوندم با ناخن، چیکار کنم الان

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پکپوستی استفاده کن تونر و آب رسان و ژل شستشو

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

گلم من یه دکتر میشناسم که علم درمانش و کلیه کارایی که واسه زیبایی انجام میده محشره. 

دکتر سید حسن مظلومی 

آدرسش سعادت‌آباد ، روبروی بیمارستان عرفان ، کوچه قائم، پلاک ۴ ، طبقه اول ، واحد 102 

چندتا مورد درمان زخم و اگزما و جای جوش، اسکار آکنه و کک‌ومک هم ازش دیدم، و درمان ریزش مو و... هم محشره. 

من خودم واسه چندتا مشکل پوستی و ریزش مو و عمل دایرکت ابرو رفتم پیشش، محاله اثری از بخیه توی صورتم پیدا کنید. 

آدرسش نشان هم هست و ویزین آنلاین هم داره. 

فقط اگر رفتی و راضی بودی برای من دعای خیر داشته باش گلم