2777
2789
عنوان

یه تغذیه خوشمزه برا مدرسه بچه ها

102 بازدید | 12 پست

ژامبون دلخواه ورق شده باشه 

بدون اینکه خردش کنید همینجوری داخل ژامبون مقداری سوسیس رنده شده مرغ سس (سس به طعم دلخواه) فلفل دلمه ذرت قارچ و مقداری ژامبون خرد شده بزارید پنیر پیتزا بریزید مثل لقمه رولش کنید داخل دستگاه ساندویچ ساز یک گریل گریلش کنید بسیار خوشمزه برای مدرسه بچه‌ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما زمان مدرسه از این چیزا نمیبردیم ی بار من سوسیس بردم بوش همه جا پیچید 

الان نمی‌دونم جو کلاسا چجوریه ولی ب نظرم این تغذیه ی خوبی برا بچه نیست هم ناسالمه هم واقعا هوس انگیز و بوی زیادی داره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دقیقا گناه دارن بچه هامن هیچوقت نمیدم ببره

کارخوبی میکنی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )