2777
2789
عنوان

دوتا پدرسگ واقعی امشب خونمن

465 بازدید | 15 پست

خونواده شوهزم خیلی پرجمعیتن ..اون میره این میاد پدرم دراومد..امروز بعداز ظهر خواهرشوهرم اومد خونم با دوتا بچه ۳/۵ساله و ۱/۵ساله دوتا پسرن وحشی ان بی پدرمادرا..همین شهرخودمونن ی ربع فاصلع دارن نرفت میمونه تا فردا بعدازطهر..خودمم ی ۶ساله ک باید بره مدرسه نمیزارن بخوابه با ی ۱/۵ساله دارم..واقعن تخم جنن این دوتا..هیچوقت از بچه ای اینقد بدم نیومد..بقران من میمیرم تا فردا بعدازطهر تا برن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وسط هفته متنفرم مهمون بیاد اونم وقتی فرداش باید سرکار رفت و بچه ها باید مدرسه برن.خداقل آمدید بگیرید بخوابید میزبان و بچه هاشو بخوابن صبح کار دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم اوایل رو زیاد میدادم میومدن یه هفته ده روز کم کم سه روز بودن ، کلا ۵سال ازدواج کردم خونه یه خاهرش یکبار اونم تو نامزدی دعوت کرد رفتم کلا میومد با شوهرش و بچه ش ۳-۴روزربود یکبار تارف هم نمیزد منم دیگ محلشون ندادم

برو اتاق ب با بچه ات بمون پیشش می‌خوابه بعدم بیا بیرون اون کوچیکه رو ببر بخوابون بعدم بگو شب بخیر و خودت هم برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وسط هفته متنفرم مهمون بیاد اونم وقتی فرداش باید سرکار رفت و بچه ها باید مدرسه برن.خداقل آمدید بگیرید ...

بقران یچه هاش بیدارن داره شام میدشون ب زور خاموشی زدم ..نمیذارن این مدزسه ای من بخوابه

یا اکثر امامزاده های در حال تاسیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر