ferferi313 مدیر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 382 عنوان حس ششمی بیا برات دعا میکنمم🥲😅 | مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 241 پست حست راجب ازدواج من چیه؟ اصلا ازدواج دارم؟ تا چن وقت دیگه؟؟؟این خواستگارم چی میشه ممکنه دوباره زنگ بزنه؟؟ نظرش تغییر کنه؟ 1404/08/04 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 مکمل هم میشینمطمن باشپسرمو آره اتفاقا امشب براشخفاش کشیدم تودفترشانقد خندیدیم گفتیم این بیشتر شبیه م ... چکارس کادر درمان یا مهندس وکیل یا کارمند وابستم میشه کجا اشنا میشیمای جونم تروخدا صدقه بزار بوسش کن کنارهم شاد باشین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
yekta0 عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 8666 درستهههههه💥 میشه بگی از من چی حس میکنی؟ حس رضا به مهدیه و یکتا چیه؟
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 جدی میشه بت درخواست بدم بهم بگی ناراحت نمیشم قولبعد اینکه جوابمو دادی دوستی رو لغو بزن خواهش میکنم ق ... میترسم بگم و ناراحت شیمذهبی ام هستیپدر مادرت بیشتر
فرشتهههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5723 میترسم بگم و ناراحت شیمذهبی ام هستیپدر مادرت بیشتر میشه منو بگی پیام میده؟؟ اسمم مرضیه کاربری دست دو نفرهه🤓
فففففففففففاطمه عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 3030 میترسم بگم و ناراحت شیمذهبی ام هستیپدر مادرت بیشتر درخواست بدم ؟ من آدم معتقدی هستم ولی مذهبی اصلا ،مثلا تیپ و استایلم کلا شخصیتم معمولیه و بروز اصلا مذهبی نیستم بر خلاف اسممپدر و مادرم متوسط
yekta0 عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 8666 درستهههههه💥 نقطه ضعفت درونگرایی زیاد،پنهان کردن احساسات و نوسان احساسی تو زمان تنهاییه نقطه قوتتم کنترل بالا ،جذابیت طبیعی تفکر عمیق ،حس مسئولیت قویه
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 چکارس کادر درمان یا مهندس وکیل یا کارمند وابستم میشه کجا اشنا میشیمای جونم تروخدا صدقه بزار بوسش کن ... بنظرم مهندس بیشترمیخورع بهشاز زیبایی از تو سرترهاز عقل و سیاست ازش سرتریو از نظر شخصیت و ...ازش سرتری مرسی حتما 💚🌸🥰
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 بنظرم مهندس بیشترمیخورع بهشاز زیبایی از تو سرترهاز عقل و سیاست ازش سرتریو از نظر شخصیت و ...ازش سرتر ... وابستگیش بهم چطوره باهام حرف میزنه رفیق میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 7617 بنظرم مهندس بیشترمیخورع بهشاز زیبایی از تو سرترهاز عقل و سیاست ازش سرتریو از نظر شخصیت و ...ازش سرتر ... از آینده ازدواج منممیگی🥹
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 نقطه ضعفت درونگرایی زیاد،پنهان کردن احساسات و نوسان احساسی تو زمان تنهاییه نقطه قوتتم کنترل بالا ،جذ ... دقیقع درستعمهدیه عشوه میادیکتا عاقل تر و بهتره این حسم بود
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3759 بنظرم مهندس بیشترمیخورع بهشاز زیبایی از تو سرترهاز عقل و سیاست ازش سرتریو از نظر شخصیت و ...ازش سرتر ... منم بگومیاد؟ حسش چیه؟ یکمی دربارش بگو مرسی
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 وابستگیش بهم چطوره باهام حرف میزنه رفیق میشه؟ بلع بلع وابستش میکنی 😍
yekta0 عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 8666 دقیقع درستعمهدیه عشوه میادیکتا عاقل تر و بهتره این حسم بود حس رضا بهشون چیه گلم خوشحالم درست بود برات
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 حس رضا بهشون چیه گلم خوشحالم درست بود برات بیشتر سمت مهدیع میرهپشیمون میشه میاد سمت خودتاون از چشش میوفته😉