2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا برات دعا میکنمم🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 241 پست
پس به اصرار بوده اسمتولی از طرف مادرت اینجاشو اشتبا گفتمولی قشنگ حس کردم این جاشو

آره خیلی جالبه 

عزیزم لطفا حستو میگی 🥺

هم آزمون مهمی ک به شاغل شدنم مرتبط هست در پیشمه نمیدونم اصلا شاغل میشم یا نه 

و دوست دارم راجع به ازدواجم بدونم به چه صورت هس آشنایی با چجور شخصی 

راستش من افسرده شدم احساس عقب موندگی وشکست دارم خیلی حالم بده 

احساس میکنم هیچکی دوسم نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگی شخصیت همسرایندم چیه؟زبون زد از چی شغلی؟

موقعیت اجتماعی خیلی بالا ک حتی خودتم باورت نمیشه .

همسرت قد متوسط یکم حساس و مذهبی طور .چشم ابرو مشکی و فامیله ‌یا همشهری

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

موقعیت اجتماعی خیلی بالا ک حتی خودتم باورت نمیشه .همسرت قد متوسط یکم حساس و مذهبی طور .چشم ابرو مشکی ...

کی عاشق تره؟چطوریه برخوردش بامن؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مهربون ناز ملوس مثل پروفایلت عاشق بچه گاهی صدات نازک میکنی از عشوه بدت میاد ولی خودت ناز داری

حس میکنم تو ی دختر مستقلی

خیلی دوست داری به ی چیزی برسی 

حس میکنم اندادم کشیده ایی داری 

موهای تقریبا میشه گفت بلند 

پوستت گندمی طوره

موقعیت اجتماعی خیلی بالا ک حتی خودتم باورت نمیشه .همسرت قد متوسط یکم حساس و مذهبی طور .چشم ابرو مشکی ...

منم بگو

چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

قبل مهاجرتبعد مستقل شدن ازدواج 😍

عشقم بنظرت منو میفهمه درکم میکنه رفیق میشه کلا اخلاقش چطوره باهام؟

من حس میکنپ پسرت خیلی وروجک و بامزس ذوق میکنی باکاراش

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته