2777
2789

دو حالت داره 

حالت اول هول و خیانتکار هستن چون نگاه جنسی دارن 

حالت دوم اینکه خیانتکار نیستن یا حتی هول از نظر خودشون این یه کار خیلی ساده اس😐میگن چیه خب یه لایکه خلاف نکردم که یا خب فالو کردم یعنی از نظرشون این کار خیانت یا هول بودن نیست خیانت رو به مسائل دیگه ایی میبینن

ولی آقایون در همه حالت توروخدا اگه متاهلین یا پارنتر دارين انقدر جنس مخالف و لایک و فالو نکنین اگه تو دسته دوم هستین از نظر خودتون یه تعامل اجتماعیه وکاملا عادی ولی از نظر اون دختر اصلا همچین چیزی نیست هزار جور فکر و خیال میکنه💔😞

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا دقت نکردم ک شوهرم چیو لایک میکنه یا فالو ولی کل اکسپلورش فوتباله 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
نظریه دومتون توجیه اقایون هول هستش

نه تو توجیه نیست چون بعضی از مردا این مسائل رو بی اهمیت میدونن فک میکنن خیانت فقط به رابطه جن سی یا مسائل دیگه هست 

منی که اصلا نگاه نمیکنم ببینم چیو لایک کرده یا فالو

البته اهل لایک کردن نیست مگه مربوط به ماشین باشه 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منی که اصلا نگاه نمیکنم ببینم چیو لایک کرده یا فالوالبته اهل لایک کردن نیست مگه مربوط به ماشین باشه

ولی بعضی از مردا هرچی دم دستشون باشه لایک میکنن فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد

نه تو توجیه نیست چون بعضی از مردا این مسائل رو بی اهمیت میدونن فک میکنن خیانت فقط به رابطه جن سی یا ...

همسر من همینه.

چون میبینه و میدونه لایک میکنم ولی نطری نداشته تا حالا..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ولی بعضی از مردا هرچی دم دستشون باشه لایک میکنن فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد

این منم

خوشم بیاد لایک میکنم

زن و مردش برام فرقی نداره

این منمخوشم بیاد لایک میکنم زن و مردش برام فرقی نداره

اخه بعضی از مردا مثلا در کنار بقیه لایک هاشون زنای آرایشگر عکسشونو که معمولا بی حجاب و بدن نما هستن و هم لایک میکنن در کنارش مردا هم لایک میکنن یعنی هرچی جلوشون باشه لایک میکنن براشون مهم نیست طرف مقابل چه فکری میکنه بابتشون

اخه بعضی از مردا مثلا در کنار بقیه لایک هاشون زنای آرایشگر عکسشونو که معمولا بی حجاب و بدن نما هستن ...

اهاان.

اون خیلی بده که

اونا رو که من خودمم لایک نمیکنم..

من طنز و اشپزی و لباس و لوازم خونه و دلنوشته اینا رو لایک میکنم

مرد متاهل سر و گوشش می جنبه اگه اینکارو بکنه

بعضی هاشون.اره 

بعضی‌هاشون از نظر خودشون فقط یع سرگرمی یا یه نگاهه یا لایکه 😐یعنی کوچیک میشمارن این قضیه و فک میکنن خیانت فقط رابطه جن سی و لاس زدنه 

گرچه این رفتار خیانت مستقیم نیست ولی ریسک رو بالا میبره

اهاان. اون خیلی بده کهاونا رو که من خودمم لایک نمیکنم..من طنز و اشپزی و لباس و لوازم خونه و دلنوشته ...

اره بعضی هاشون واقعا هولن 

بعضی هاشون از نظر خودشون یه سرگرمی و یه لایک ساده اس خیانت رو به رابطه میبینن نه به این مسائل 

هرچند این لایک و فالو خودش خیانت مسقیم نیست ولی ریسک رو خیلی بالا میبره