2777
2789
عنوان

میخوام دانشگاه رو ول کنم

137 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه مدت توی بیو پروفایل تلگرامم لینک حرف ناشناس گذاشته بودم

بعد از اونجا یه ادم همش ناشناس پیام می داد و ایسگا می خواست کنه همش چرت و پرت می گفت بعدا متوجه شدم از طریقی کسی اون فرد که تو ناشناس می خواست منو ایسگا کنه و عصبیم می کرد پسر فامیل نزدیکمون بوده که باهاش تو دانشگاه در یک کلاسم

اینم بگم من ادمی هستم که اصلا به صورت پسرا نگاه نمی کنم و فقط سرم می ندازم پایین همش تو کتاب و کتابخونه و درسم و نمیگم اینا خوبه میگم قسمتی از شخصیتم هست 

این اقا الکی تو گروه دانشگاه جلو همه بهم گفت نفوذی محلش ندادم😐😑

بعد توی کلاس حضوری جلوی دوستاشم بهم نگاه می کرد گفت نفوذی ولی دوستاش به من نگاه می کردن الکی قهقه می زدن

به نظرتون چرا اذیتم می کنه؟به کمیته انظباطی گزارش بدم؟

رفتاراش خیلی تو مخمه خیلی کارای دیگه می کنه میره تو مخم میخوام تعغییر رشته بدم از دستش

نه ها اینکارو نکنی فک میکنه کم اووردی 

ب کمیته بگو 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خستم کرده همش میگه نفوذی بعد دوستاشم نگاه می کنن به من قهقه می زنن حالم ازشون بهم میخوره😑🔪

یا برین ب کل هیکلشون 

یا با بابات برو بالا سرشون🤣 نه چیز شوخی کردم 

ب کمیته بگو

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

پسر عممه😂🤦‍♀️بابام طرفش رو می گیره😑😭

پسر عمته ک چه بهتررر

بیشتر میتونی برینی بهش😂

واا برو رو مخ بابات بگو ابرومو برده همه جا بهم میگه نفوذی 

بهش بگو من و تو ی تیمیم😂

پسر عممه😂🤦‍♀️بابام طرفش رو می گیره😑😭

یا پسرعمه ته مث خواهر برادر صمیمی شین ک اونم اذیتت نکنه 

پسر عمته ک چه بهتررربیشتر میتونی برینی بهش😂واا برو رو مخ بابات بگو ابرومو برده همه جا بهم میگه نفوذ ...

به نظرت منظورش از نفوذی چیه؟😐اخه من کلا تو کتاب و کتابخونم اهل خبر چینی نیستم خودشم می دونه

به نظرت منظورش از نفوذی چیه؟😐اخه من کلا تو کتاب و کتابخونم اهل خبر چینی نیستم خودشم می دونه

نمیدونم والا 

کرم داره😐 چیزی ک همه پسرا دارن😂

یا پسرعمه ته مث خواهر برادر صمیمی شین ک اونم اذیتت نکنه

من می بینمش سرم رو می کنم‌سمت دیوار😐🤦‍♀️اون الان بهش بگی خواهر و برادری قصه می بافه برا خودش

همش به من میگه نفوذی بعد دوستاش به من نگاه می کنن بعد به اون الکی قهقه می زنن

یا تو چت ناشناس میاد چرتو پرت میگه😐🤦‍♀️

من می بینمش سرم رو می کنم‌سمت دیوار😐🤦‍♀️اون الان بهش بگی خواهر و برادری قصه می بافه برا خودشهمش به ...

پس وضعیت خیته😕

هر وقت رفتی دانشگاه تو اولین فرصت حتما ب کمیته بگو حسابشو بزارن کف دستش ک حد و مرزشو فراموش نکنه