2777
2789
عنوان

پارتنرم لباساشو نمیشوره

2076 بازدید | 31 پست

اول اینکه لطفا نگید پارتنرته و به تو ربطی نداره و ... چون داره خودشو جمع و جور میکنه که این چندوقته بیاد با داداشم صحبت کنه و خب از الان دارم به کوچیک ترین چیزاهم توجه میکنم چون یه نامزدی ناموفق هم داشتم الان دارم به همه چیز فکر میکنم

لطفا هم نگید دغدغه ت کوچیکه و ... چون من رو تمیزی خیلی خیلی حساسم

پارتنرم کلا خیلی خیلی کم عرق میکنه و عرقشم بوی بدی نمیده اصلا یعنی کلا بو نمیده عرقش . از مام و اسپری هم استفاده میکنه . یک روز درمیون هم حمام میره

ولی مشکل اینجاست که لباساشو اصلا نمیشوره یا خیلی کم میشوره ( لباسای بیرونشو ) لباسای خونشو که میندازه ماشین 

مثلا پیراهنای بیرونیشو شاید هر 6 ماه یکبار بشوره

جوراباشو 1 ماه استفاده میکنه و نمیشوره و میندازه میره

یکم رو تمیزی و نظافت لباسا حساسم و برام مهمه . چیکار کنم بنظرتووون

جدیدا هر هفته هی میگم لباساتو بنداز ماشین لباسشویی میگه باشه ولی توجه نمیکنه 

نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید 

از همه لحاظم تایپمه جز همین مورد

بعدا که رفتیم سر خونه زندگی خودت دائم بنداز تو ماشین 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز بحثو بکشون سمت نظافت و چقدر مهمه لباسامونو بشوریم و اینا 😂

البته من رو دوستم امتحان کردم جواب نداد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

خودش گفت یکی دوماه پیش ، چون تو ظاهر اصلا معلوم نیست میگم که کلا بوی بد عرق نمیده و .. ولی خودش گفت

خب خیلی بده که بنظرم برید مشاور شاید شاید درست شد چن مشخصه به حرف کسی نیست بچه که نیست دیگه شکل گرفته مدلش

فردا که رفتی سر خونه زندگی خودت بنداز لباسشویی، بابای منم هیچوقت لباساشو نمیندازه لباسشویی مامانم هم ...

اخه نمیزاره مامانش بندازه لباسشو ماشین😂 میگه نیاز نیست میترسم به منم همینارو بگه