عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
من یک سال تموم عذاب کشیدم سال 99 نزدیک 50 میلیون پول فیزیوتراپی دادم برام قطب سوزنی میزد برق وصل میکرد هزار بلا دردناک که بعد فیزیوتراپی با ویلچر میآمدم بیرون یادم نمیره اون عذاب، یک روز گفتم برم حجامت کنم دیدی خوب شد این همه هزینه هم دادم ، یک جلسه رفتم حجامت یک هفته بعدش درد سنگینی نداشتم ، گاهی واقعاً یک چیزا طب سنتی جوابه ،اقلا برا این سیاتیک لعنتی جوابه
خیلی درذ دارم از کمرم میزنه ساق پاهام مخصوصا وقتی خم میشم طولانی ام ار ای سالمع و دکتر میگه هیچیت نی ...
ممکنه اسپاسم عضلانی و کشیدگی عضلات و ماهیچه باشه یا درد گرفتگی استخوانی یا کمبود کلسیم باشه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
والا کلی دکتر رفتم دکتر اعصاب گیت نمیخواد بری ام آر ای برو فیزیوتراپی که اون شد آخرش ، برو حجامت کن همین امشب نوبت بگیر برو یک هفته بعد حجامت بیا این اگ خوب نشده بودی هرچی نگفتی بهم بگو دیسکت سالمه تو ام آر آی پی خیال راحت برو حجامت ساق و پایین کمرت ، دلم میسوزه راه درمان همینه تو درد بکشی ،چون دردش کشیدم