2777
2789

یاد یکی از دوستام افتادم که همسرشو وا دار کرد بیان تهران البته با کلی سرمایه.تو شهر خودشونم کار میکردن ولی دوستم گفت بریم تهران کارمون بهتر میگیره.اومدن و متاسفانه سرمایشونو بردن و سرشون کلاه رفت و برگشتن اونم بدون سرمایه

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد یکی از دوستام افتادم که همسرشو وا دار کرد بیان تهران البته با کلی سرمایه.تو شهر خودشونم کار میکر ...

ماچیزی واسه ازدست دادن نداریم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

منوهمسرم هم به امیدپیشرفت اومدیم شهربالاتر.برای دکترا همسرم.منم گفتم کارپیدامیکنمو همه چی عالی میشه.باپس اندازمون توشهرخودمون میشد یه خونه شیک ویلایی نوسازبخریم و حدود50تومنم رو حسابمون میموند،ماشینم داشتیم.اومدیم اینجا کل پولمونو همراه باماشین فروختیم یه خونه خوب تو یه منطقه خوب خریدیم.حالا ماشین نداریم هزینه پایان نامه همسرم حدود20تومنه همه چی 2یا3برابرشهرخودمونه.البته امیددارم به آیندمون ولی خب واقعاسخته،همسرم کارمندرسمیه تازه

دردم از یار است و درمان نیز هم
حالا من به شوهرم میگم بریم شهرستان خرجا کمه خونه ارزونه چند سال اونجا بمونیم خودمونو بگیریم برگردیم ...

همسرتون شاغل دولتی هستن؟بنظرم برای کارمنداشهرای کوچیک بهتره.بابای من کارمنده هروقت میخوادیه مرخصی ساعتی میگیره میادخونه ناهارمیخوره یا میره کارای بانکی.ازبس ارباب رجوع کمه و مسیرا5دقیقه ای.

حالا من به شوهرم میگم بریم شهرستان خرجا کمه خونه ارزونه چند سال اونجا بمونیم خودمونو بگیریم برگردیم ...

مااینجا باحدود300تومن یه واحد105متری گرفتیم.اگه شهرخودمون بودبا180یافوقش200تومن یه خونه200متری حیاط دارمیخریدیم

شما که تصمیمتو گرفتی اما حقیقتا عاقلانه نیست! 

خونه ی ۱۰ تومن، ۶۰۰ تو تهران نه محله ی خوبی داره نه بافت خوبی نه سازه ی خوبی. با ترس و لرز میخوای بری تو خونه ت بشینی و همش بترسی که چی؟! شهرستان درآمد ها پایینه اما هزینه ها هم خیلیییی کمه. ما الان تو منطقه ی خوب یه خونه ۵۰ متری ۸ یا ۹ سال ساخت خریدیم متری ۶۵۰۰. خونه بغلیمون نوسازه گذاشته متری ۸ و نیم همین ۵۰ متری رو. تازه شوهرم شغل ثابت دولتی داره کنارش کار آزاد هم میکنه. مهندسم هست😐با پولی که ما اینجا برای خونه دادیم شهرستان میشد بهترین خونه رو خرید با متراژ بالا. تهران جمعیت بیشتره و نیروی کار بیشتر. مسلما سختتر کار گیرتون میاد. نمیدونم چرا فکر میکنید تهران دیگه ته خوشبختیه. حتی اگه چیزی برای از دست دادن ندارید هم نیاید، چون یه چیزی بدهکار میشید و برمیگردید 

مادر هستم و