2777
2789
اول شوهرت بیاد کار مورد نظر رو پیدا کنه بعد شما با بچه بیایید اینجوری بیایید تا کار پیدا سه زمان می ...

آخه شوهرم زیاد راضی نیس میترسم الکی بیاد یه روز بگرده بگه کارنبود برگرده

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخواید بیاید تهران؟چرا همون شهر خودتون کار نمیکنید؟

کارنیس کاریم که هست صبح ساعت ۶ تا ۱۱ شب حقوقشم یه میلیونه عمرمون داره تلف میشه

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
نه زیادم کوچیک نیست ولی درآمدش خیلی کمه

مثلا چقدر؟

خب تهران ب فرض کار هم گیربیارید همون حور هزینه ها بالاست ی دکتر بری دارو بده ۱۰۰ میشه

ی کرایه تاکسی خطی  ۵_۶ تومن 

گوشت کیلو ۵۰

و...

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
کارنیس کاریم که هست صبح ساعت ۶ تا ۱۱ شب حقوقشم یه میلیونه عمرمون داره تلف میشه

گلم اینجام همینطوریه اکثره کارا وزارت کاریه حقوقشون مگر این که کار آزاد راه بندازه یا دکتر مهندس باشه فرق کنه شرایطش

نه زیادم کوچیک نیست ولی درآمدش خیلی کمه

عزیزم تهران هزینش زیاده.مگه چقدمیره رو حقوقش.همونو هم که اضافه میشه بایدبدی جای هزینه هایی که نسبت به شهرخودتون دوبله.شما اگه میتونی تو تهران کار کنی همونو تو شهرخودت انجام بده.آرایشگری رو که همه جا میخوان

دردم از یار است و درمان نیز هم

عزیزم با ۱۰ تومن و ۶۰۰ تهرلن نمیشه خونه پیدا کرد☹☹☹ حدااقل جاییم که بخوای ساکن بشی باید محیطش خوب باشه چون از شهرستان میای محیط با بافت خیلی قدیمی و سطح پایین خیلی براتون سخته. تو شهرهای کوچیک فرق بین بالاشهرو پایین شهر هیچی نیست ولی توی تهران منطقه ات یه ذره بالاو پایین بشه روی احساس امنیتت تاثیر میذاره. ماشین دارین بفروشین یا وام بگیرین حدااقل پول پیشو بالا ببرید

دختر خوب به همون کم قانع باشید.نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی بدون سرمایه فقط با ده تومن.اونم با بچه کوچیک بدون کار و پشتوانه.شهر غریب سخته ها.فکراتونو بکنید.اینطور که شما گفتی شوهرت حرفه ی خاصیم نداره که بیاد تهران همون کارشو دنبال کنه.شهر خودتون بمونید همون در آمد کم رو قانع باشید شما هم که ماشاءالله هنر بلدی همونو کار بگیر با هم بسازین کم کم.اول راهین

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟