2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید دارم دیوانه میشم

67 بازدید | 9 پست

منتظرم فقط پریود بشم برم آزمایش و سونو 

الان نزدیک تخمک گذاری و پریودمه هرمونام نامیزانه قطعا 

فقط میترسم تا دو سه هفته دیگه حجم موهام کم بشه🥲الان به یک سوم رسیده😭😭خیلییییی کم پشت شده خیلییی می‌ریزه 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

مطمئنی فقط بخاطر هورمون نیست؟یک سوم خیلی جدیه

پس از چیه آخه ؟ پریودام نامنظمه پلی کیستیکم 

قرص ویتامین گرون گرون خوردم آمپول زدم ۶ هفته هرکاری بگی کردم 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز علتهای دیگه ی ریزش مو رو نمیدونم ولی سه تاش میدونم که یکیش کم خونی ازمایش بده حتما

دوتاشم غلبه صفرا و غلبه بلغم که تو ازمایش معلوم نمیشه

علائم غلبه این دو مزاج برات میفرستم ببین از هرکدوم چندتا علائم رو داری

دوست عزیز علتهای دیگه ی ریزش مو رو نمیدونم ولی سه تاش میدونم که یکیش کم خونی ازمایش بده حتمادوتاشم غ ...

CBC هم میدم

چند علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاابر ...

یکم خلط دارم 

ضعف بینایی گاهی اوقات چشام یجوری میشه

بدنم خسته و کسله اکثر روزا دلم میخواد فقط درازکش باشم

دست و پام یخه همیشه

بدنم گهگاهی یهویی داغ میشه شکمم صورتم همه جا 

اشتهامم خوبه

چند علائم رو داری؟؟عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزورگوییعجلهسرپیچی از توصیه هاعرق کردنفکر و ...

عصبانیت 

گرگرفتگی و زورگویی و عجله وسواس فکری هم دارم 

فکر و خیال شدید میکنم

عرقم تحرک کنم میکنم