2777
2789

حتی با اینکه شوهرش خیانتکار نبود ولی انقدر شک داشت که تا تهش ترسش به واقعیت تبدیل شد🥲

ولی خانمایی که اعتماد دارن به همسرشون معمولا شوهراشون متعهدن

نتیجه اینکه وقتی شما از شوهرتون یه رفتار جزیی مثلا مثل لایک کردن یا فالو کردن دخترای دیگه رو ببیین اگه خیلی شکاک باشین ههی بپرسین چرا فالو کردی چرا لایک کردی حتما داری بهم خیانت می‌کنی(حتی اگه خیانتکار نباشه)شک زیاد سوال پیچ کردن زیاد مرد رو پررو میکنه 

تهش مرده میگه خوب این که به من اعتماد نداره دیگه چه فرقی میکنه بذار منم کارمو بکنم

ولی اگه اعتماد تو رابطه باشه حتی زن یه رفتارهایی که درسته خیانت مستقیم نیست مثل لایک کردن و فالو کردن یا دیدن زنای دیگه شوهرشو اصلا سوال پیچ نمیکنه یا شکاک بازی در نمیاره هرچقدر حساس باشیم مردا فک میکنن چخبره ولی اگه بهش بگی من بهت اعتماد دارم تو آدم مطمئن زندگی من هستی اون تحت تاثیر قرار میگیره چون مردا مثل بچه ها تحسین شدن رو دوست دارن 

من این حرکت رو امتحان کردم جواب داد

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

عزیزم زن و مرد متاهل نباید غریبه فالو کنن

مام از اول برای خودمون قانون گذاشتیم و به جز آشنا کسی تو پیجمون نیس

حتی قبل ازدواج و دوران دوستی هم پیج همسرم کاملا شخصی بود و کم فالور،منم بعدا غریبه ها رو ریموو آنفالو کردم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون برا شما اینجوری بوده دلیل نمیشه همه اینکارو کنن، اگ مردی خیانت کنه یا زنش حساس نباشه شوهره میگه این خنگه نمیفهمه بزار برم خیانت کنم البته بازم برا همه صدق نمیکنه، با احترام ب تاپیکت، خیلی بی ربط بود اینایی ک گفتی

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

چون برا شما اینجوری بوده دلیل نمیشه همه اینکارو کنن، اگ مردی خیانت کنه یا زنش حساس نباشه شوهره میگه ...

درسته ولی برای همه صدق نمیکنه

مثلا وقتی میبینن خانمشون خیلی اعتماد داره بخاطره اون اعتماد خیانت نمیکنن(اگه وجدانشون زنده باشه)

ولی من دیدم هر زنی به اعتماد نداشت و شکاک بود واقعا تهش خیانتکار در اومد

زن چرا به شوهرش شکاک بوده؟؟! چون بعضی زنا حسشون قویه از کوچییییییکترین رفتار یه مرد متوجه خطر میشه 

بعضی زنام خنگن و حواسشون اینقد به خواهر شوهر و جاری و چیزای خاله زنکیه که متوجه نمیشن و فک میکنن شوهرشون پاک ترین مرد دنیاست، ما بیشتر تو این دسته از زنا خیانت دیدیم 

زن چرا به شوهرش شکاک بوده؟؟! چون بعضی زنا حسشون قویه از کوچییییییکترین رفتار یه مرد متوجه خطر میشه ب ...

خب حس ششم‌زن قویه وقتی میگه ازش مطمئنم یا میگه بهش اعتماد دارم اون اعتماد از یه حرف نمیاد از یه شناخت و زندگی چندین و چندساله میاد پس زنی هم شک داره حتما رفتار هایی جزیی دیده ازش 

وگرنه زن نزدیک ترین ادم به همسرشه 

حس ششم یه زن هیچوقت دروغ نمیگه

دقیقا 

وقتی زن میگه من از شوهرم مطمئنم پس بدون شوهرش واقعا براش مرد وفاداری بوده چون این حرف از یه شبه نمیاد حاصل چندین سال زندگی میاد و برعکس زنی که شک داره و اخرش شکش به واقعیت تبدیل میشه

خب حس ششم‌زن قویه وقتی میگه ازش مطمئنم یا میگه بهش اعتماد دارم اون اعتماد از یه حرف نمیاد از یه شناخ ...

ولی از من میشنوی هیچ ربطی به این چیزا نداره 

مرد خیانکاری لو میره که پنهانکاری بلد نیس 

همش به مرد ربط داره 

خدا واسه دشمن ادمم نیاره همچین شوهری

ولی از من میشنوی هیچ ربطی به این چیزا نداره مرد خیانکاری لو میره که پنهانکاری بلد نیس همش به مرد ربط ...

ببین خیانت چیزیه که ادم هرچقدر حرفه ایی و پنهان کار باشه آخرشم لو میره 

بعدشم خیانت تو جزیی ترین نکات زندگی تاثیر داره که حتی زن متوجه اون پنهانکاری میشه