2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنییی تیره نمیکنه؟ چه مدلش؟اصلشو ازکجا گیر بیارم

تیره که نمیکنه، چون ژلیه رد سفیدی هم رو لباس تیره نمیندازه.

فکر نکنم فیک داشته باشه

من از یه لدازم ارایشی نزدیک خودمون که جنساشو میشناسم میخرم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من اخه چیزی مستقیم به پوست بدنم خوشم نمیاد بزنماینایی که گفتی برای لباس بزنم ؟ بعد از کجا اصلشو بخرم ...

میتونی رو لباس بزنی (هرکس یه جور میزنه یکی مستقیم رو بدن یکی رو لباس و...)

والا من جایی نمیشناسم معتبر باشه که بتونم معرفی کنم خودم بخوام خرید کنم حضوری میرم پیج هم نمیگیرم چون اینستا ندارم به دردم نمیخوره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تیره که نمیکنه، چون ژلیه رد سفیدی هم رو لباس تیره نمیندازه.فکر نکنم فیک داشته باشهمن از یه لدازم ارا ...

کجاس تهرانه پیج داره؟

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

میتونی رو لباس بزنی (هرکس یه جور میزنه یکی مستقیم رو بدن یکی رو لباس و...)والا من جایی نمیشناسم معتب ...

خب ازکجا میخری تهرانن؟؟

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

این دوتارو اصلشو ازکجا بخرم؟تییره نمیکنه؟

آمبرلا صورتی کوچیک بگیر ، صورتی روشنه رنگش

وگرنه اون صورتی تیره خوب نیس بوش و کیفیتش 

فیک نداره این برند

عطر روام از جاهایی ک عطر گرمی میفروشن یا حالا هرمدلی، یا سفارش بده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کجاس تهرانه پیج داره؟

تهرانه. نه پیج نداره. 

ولی توبازارچه سنتی ستارخان هم دیدم یه جا داشت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "