2777
2789

من تو پاساژ کار میکردم ،قانون پاساژ این بود شما هرچند روز کار کنی باید حقوقتو بدن حتی دو روز ازمایشی هم شنیدم میدا‌دن

بعد من با رفتارای صاحبکارم حال نکردم و بعد چهارروز دراومدم که حقوقم میشد دو میلیون و صدهژار

بعد الان یک هفتس نریخته

چیکار کنم؟دوبار پیام دادم سین کرده جواب نداده

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

عزیزم اون دو روز در صورتی حساب میشه که شما کامل یک ماه رو رفته باشی ..این قانون همه محل کارهاست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون بیرونت نکرده عزیزم فکرنمیکنم حقوق بهت تعلق بگیره برا ۴روز اگرخودش ازانسانیتش لطف کنه یه چیزی بزنه به حسابت

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم اون دو روز در صورتی حساب میشه که شما کامل یک ماه رو رفته باشی ..این قانون همه محل کارهاست

خیر ،من میگم ازمایشی شما میگی کامل رفته باشین؟:)

دوستم شیش روز رفت حقوقشو دادن

خیر ،من میگم ازمایشی شما میگی کامل رفته باشین؟:)دوستم شیش روز رفت حقوقشو دادن

عرض کردم اون دو روز آزمایشی رو در صورتی مین که شماااا ۱ماه کامل کار کرده باشی ..اون دوستتم چون دیگه ۱هفته کامل کار کرده حقوق بهش تعلق میگیره ..برو یقه ی طرفو بگیر بکوب وسط پاساااااژ  با همین لحن که با من حرف زدی ‌‌پولتو از حلقومش بکش بیرون .البته اگرررر میتونی 😏😏😏😏😏😏

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون بیرونت نکرده عزیزم فکرنمیکنم حقوق بهت تعلق بگیره برا ۴روز اگرخودش ازانسانیتش لطف کنه یه چیزی بزن ...

انسانیتش ؟!اونجا بیام حمالی کنم طرف بعد پولمو نده

بعد تاژه لطف کنه بده؟کار کردم براش 

عرض کردم اون دو روز آزمایشی رو در صورتی مین که شماااا ۱ماه کامل کار کرده باشی ..اون دوستتم چون دیگه ...

تایپ سخنگو داری که لحنمو از پشت گوشی فهمیدی؟🤣

خود درگیری داری مثل اینکه.