2777
2789
عنوان

من یه مادر نگرانم میشه بیاید

304 بازدید | 44 پست

یه چکاو کامل پسرم داده دیشب دکتر بردم نشون دادم گفت چربی‌ ش لب مرزه، شوک شدم آخه بچه م حتی اضافه  وزن هم نداره، بهم گفت روغن زیتون براش استفاده کنه و فست فود و چیپس و پفک نخوره، من دو هفته س تو غذاش روغن کرمانشاهی می‌ریختم نه مرتب، کره میزدم،چون لاغر شده بود و یبوست داشت،ساندویچ و هله هوله هم هرازگاهی می‌خورد نه زیاد، ممکنه بخاطر همون روغن باشه؟ خیلی ناراحت و نگرانم، دکتر گفت فقط رعایت کن و نگران نباش ولی من حالم خیلی بده 😔ینی چربی ش میاد پایین؟ عاشق پسته هم هس هرچی میگم حریفش نیستم که نخوره دکتر گفت بخوره ولی کم،این زیاد میخوره ولی، 4 سال وو هشت ماهشه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه بچه ۴ساله چربی میگیرهپسته کیلو چند میگیریچه مامان خوبی هستی چقد بهش میرسی

گفت بالا نیست لب مرزه،کیلویی 700

ای بابا کاش خوب بودم دلم میخواست قوی باشم ولی نیستم 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کردم چی شده خدای استرسی...خب رعایت کنی میاد پایین دیگ شوید پلو هم عالیه عادتش بده بخوره البته قب ...

خیلی خیلی خودمم قبول دارم

آخه بچه م جون و زندگی منه خیلی نگرانم براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا روغن های طبیعی بهتره  ولی سلامتی و فدای چاق کردن بچه نکن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بستنی کیک همه اینا کلی روغن دارن به چهار ساله فست فود نده، خداییش روغن کرمانشاهی واسه ادم بزرگم خطرن ...

به ازای هر لقمه روغن حیوانی همون مقدار بیماری از بدن خارج میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اتفاقا روغن های طبیعی بهتره ولی سلامتی و فدای چاق کردن بچه نکن

روغن حیوانی خوب نیست ولی فکر نمیکردم رو بچه هم اینقد تاثیر بذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روغن حیوانی خوب نیست ولی فکر نمیکردم رو بچه هم اینقد تاثیر بذاره

روغن حیوانی خوب نیست عالیه

عزیزم عدد ال دی ال و اچ دی ال و تری گلیسیریدش چنده

نمیدونم برگه آزمایش رو شوهرم برده برا بیمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا بچه؟ خوب نیست خودمم باردارم

عزیزم تنهامسیرآرامش دوتا دوره داره اون کانال هارو داشته باشی برای خودت و بچه هات خیلی خ به