2777
2789
عنوان

نگاه ابزاری از زن یا چی

129 بازدید | 17 پست

مردا خیلی راحت میان نگاه ابزاریشون رو به زن بیان میکنن و خیلی از خانوما هم طوطی وار تکرارش میکنن و باعث افتخار هم میدونن 

مثل اینکه ادم میخواد ماشین بخره دلش میخواد ماشین صفر کیلومتر بخره دست دوم نمیخواد یا مردی که توانایی مالی خوبی داره زنی میگیره که سنش کمه و…

عزیزای دلم مقایسه افراد با اشیا نگاه ابزاری به اون فرده حتی اگر شما تو اون کتگوری قرار نگیرین(که کاملا نسبیه شاید الان نباشین ولی یه زمانی جز همون کتگوی قرار میگیرین)

۹۹٪ از اون مرد ها از نظر روانی سالم نیستند

یک ذهن سالم دنبال یه پارتنر و شریک در حد خودش میگرده نه یک وسیله یا ابزار یا حتی برده

متاسفانه ۹۰ در صد دنبال برده ان . نه خانم و زندگی مشترک .

واسه همین خونه و زندگی رو به نام خودشون میخرن  نه خانمشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت درسته اما همین مقایسه و دسته بندی رو زنها هم درباره مردها دارن. مرد بی پول رو کسی آپم حساب نمیکنه.وفتی طرف میگه پیرباشه ولی پولدار باشه خب اون پیره هم میاد این جوونه رو میگیره حالشو میبره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
متاسفانه ۹۰ در صد دنبال برده ان . نه خانم و زندگی مشترک .واسه همین خونه و زندگی رو به نام خودشون میخ ...

به نظرم کسی که براش چنین چیزی مهم باشه فرقی نمیکنه ۱٪ جامعه این شکلی فکر میکنه یا ۹۹٪ 

میگرده دنبال اون یک نفری که خودش میخواد نه اینکه خودشو وقف بده با یه چیز اشتباه

حرفت درسته اما همین مقایسه و دسته بندی رو زنها هم درباره مردها دارن. مرد بی پول رو کسی آپم حساب نمیک ...

بله این یه انتخاب دو طرفست اما من منظورم این بود خیلی اقایون انتخاب خودشون رو به عنوان یه فکت کلی اعلام میکنن و خیلی از خانوم ها خودشون رو سانسور میکنن که انتخاب چنین مرد هایی باشن

احسنت 

واقعا حرفات خوب بود واسه زنم بنشرم نباید زن ها انقدر با ارایش و عمل زیبایی خودشونو تو فشار و رقابت بزارن که دیده بشن این باعث میشه اون دید ابزاری یا جنسی شدتش بیشتر بشه 

دقیقا درستهو خیلی از خانوما میگن چون خیلی از اقایون اینو میخوان پس من همین میشم که انتخابشون باشم

چون همیشه میزنن تو سر زنا و میگن کاری که یه مرد میتونه بکنه رو زن نمیتونه بکنه درحالی که بنظرم هیچ تفاوتی ندارن

احسنت واقعا حرفات خوب بود واسه زنم بنشرم نباید زن ها انقدر با ارایش و عمل زیبایی خودشونو تو فشار و ر ...

ادم ها خواه ناخواه به سمت زیبایی بیشتر قدم برمیدارن اما تا یه جای خیلی زیادی باهاتون موافقم

چون همیشه میزنن تو سر زنا و میگن کاری که یه مرد میتونه بکنه رو زن نمیتونه بکنه درحالی که بنظرم هیچ ت ...

بله متاسفانه

تفاوت که صددرصد دارند ولی این تفاوت اصلا باعث تفاوت تو ارزش گذاری انسان نداره

بله متاسفانهتفاوت که صددرصد دارند ولی این تفاوت اصلا باعث تفاوت تو ارزش گذاری انسان نداره

بنظرم هرکاری که مرد بتونه بکنه رو زن هم میتونه ولی درصورتی که حمایت بشه و اون باور درش به وجود بیاد که میتونهه

ادم ها خواه ناخواه به سمت زیبایی بیشتر قدم برمیدارن اما تا یه جای خیلی زیادی باهاتون موافقم

اگه اجازه بدین من یه نکته رو بگم 

انسان به سمت زیبایی قدم بر نمیداره در واقع زیبایی یک چیزی هست که اگه نورولوژی رو مطالعه کرده باشین متوجه میشین بر اثر تکرار و باز تعریف زیبایی در مغز انسانه که اصلا خود زیبایی زن بر میگرده به اصل بقا ما انسان ها همچیمون بر اصل بقا طراحی شده اینکه زنان میل به زیبایی دارن برای اینه که در طول هزاران نسل زنان توی مغزشون هک شده که باروری بهتر یعنی مرد قویتر و حفظ بقا حالا الان رسانه و مد و کلا در طول زمان دین و فرهنگ این اصل بقا که مال میلیون ها ساله رو باز تعریف کردن تو‌مغز به زیبایی یعنی مرد زن زیباتر رو انتخاب میکنه دقیقا با اون معیارایی که براش تو ذهنش تعریف شده و زن هم همینطور اما این روند مدرن امروزی روند بسیار ناسالمی هست مطمئنم شما مطالعه کننده خوبی هستین لطفا راجب این مطالب که گفتم تحقیق کنین کاملا علمی و معتبرن چیزای جالبی رو متوجه میشید