berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 عنوان چقدر دختر روستایی بودن سخته 441 بازدید | 39 پست بنا به دلایلی اومدیم اینجا و موندگار شدیمنه میشه کاری کرد یه کلاس میرم حرف در میارننه ایستگاهی هس بشه رف جایینه امکانات هسخیلی چرته 1404/08/04 | 18:17 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 چرا کلاس میری حرف در میارن؟ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
وکیل_مدافع_آینده عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2813 امکانت نداره ولی توهینم ندارها به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 چرا کلاس میری حرف در میارن؟ چون مغزشون زنگ زدس فامیل عن که دورمن میگن دختر باید ازدواج کنه بمونه تو خونهمامان دهن بین من هم که
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 چون مغزشون زنگ زدس فامیل عن که دورمن میگن دختر باید ازدواج کنه بمونه تو خونهمامان دهن بین من هم که متاسفانه ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 🙂🙂🙂چند سالتع دآرم میشم ۲۱و عمرم هدر رف واقعا..و تا چیزی میگممامانم میگه بلند پروازی :(نباید ب دنیا میومدی
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2741 شما باز روستایی من که تو شهرم اجازه بیرون ندارم فقط دارم روزهام رو میشمارم آرزو
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 امکانت نداره ولی توهینم ندارها تواین نکردم چون اسیرم
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 شما باز روستایی من که تو شهرم اجازه بیرون ندارم فقط دارم روزهام رو میشمارم خیلی بدهچرا پس بچه اوردن؟مارو تو قفس نگه داشتنمثلا زندگی و عمر ماسخودمون باید تجربش کنیم
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5194 شما چون از اول اونجا نبودی و عادت نداری سخته براتون ولی واسه اونایی که همون جا بزرگ شدن خیلی خوبه صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 دهات کل آرزوهام رو نابود کرد لعنت بهش و از این بدتر خانواده مغز زنگ زدس:((
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16604 آره واقعا حق داری،،اگه نزدیک شهر نباشه واقعا سختهبرای کلاس رفتن و کاری کردن،اگه آدم ماشین داشته باشهباز خوبه
berkekhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 233 شما چون از اول اونجا نبودی و عادت نداری سخته براتون ولی واسه اونایی که همون جا بزرگ شدن خیلی خوبه چه خوبی؟میشه از مزایاش بگی