2777
2789
عنوان

دعوای مادر شوهرم با خواهرشوهرش

145 بازدید | 4 پست

بچه ها دیروز عمه ی همسرم اومد خونمون بهمون سر بزنه اصلا پشت سر مادر شوهرم چیزی نگفت ولی خیلی مهربونه کلی برامون ترشی و مربا اورده بود خلاصه تا امروز مادرشوهرم اومد خونمون منم ازش عمه ی همسرم گفتم براش تعریف کردم گفتم خدایی عمه فلانی خیلی مهربونه و همین جمله من مساوی شد با ترکیدن مادرشوهرم🤣بچه ها انقد صورتش از حرص قرمز شده بود گفت اون عفریته فلان فلان شده مهربونه؟؟کلی پشت سر عمه بنده خدا حرف زد گفت اون عروساش ازش میترسن فلان،، منم گفتم مادرجون این حرفا به من ربطی نداره و من بدی از ایشون ندیدم واییی میخواست منو بخوره😃حالا این سری گیر داد از عروس های مردم تعریف کرد منم گفتم اره واقعا راست میگین 😁بچه ها یه سری ادمها چرا تحمل ندارن پیششون از کسی تعریف کنی؟؟؟؟ 

❤🫀

چرا وقتی میدونی کسی از آدمی، چیزی، کاری... خوشش نمیاد باید جلوش ازش تعریف کنی؟ البته میگی یه بار گفتم نظر من در جواب سوال آخرته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میدونم چی‌میگی. مادرهمسره منم سالهای اول وقتی کسی ازم تعریف‌ میکرد واااقعا‌فرم صورتش عوض‌میشد ،میپرید وسط حرف‌طرف. یا ی‌لحظه ارتباطش با دنیا‌قطع میشد نمیشنید دیگه. یا پامیشد میرفت تق‌توق‌تو اشپزخونه سروصدا. 

ساده ترینش‌ مثلا‌ همسرم یکبار هیچکس نبود کف ببین چ عروس خوشتیپی اوردم برات سریع گف عروسای‌من همشون خوشتیپن درصورتیکه باااارها میشنیدم بهشون میگف‌ برید لباستونو عوض‌ کنید لباس قشنگ بپوشید یا ب خود من باارها‌گفته بود ک اونا‌چ وضع لباس پوشیدنه چرا اونجوری‌میپوشن 

parasoo1989@

احتمالا عمه محترم جوونی ها حسابی از خجالت عروس در آمده بوده

من البته آدم حرف زدن نیستم اما کسی از مادرشوهر خواهرشوهرم تعریف کنه از مهربونی حرص میخورم چون هیچ وقت مهربونی واسه من و بچه ام نبوده