2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222202 بازدید | 2360 پست
نه ساختگی نیست البته واقعا حق میدم بهتون نه زندگیم نرمالنه اینکه صداقت تو سایت هست

اززندگیش برو وبزار یکی توزندگیش بیاد که واقعا بهش عشق بده ،چقدرخودخواهین ،گناه میکنی اینجوری

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

یه جیزی عزیزم شما دوتا سقط تو سن کم داشتی بعد هم زایمان . الان حتما افسردگی گرفتی . به نظرم برو مشاور یا روانپزشک تحت درمان قرار بگیر . حتی اگر بهت قرص داد و مجبور شدی به بچه شیر خشک بدی اشکال نداره . زندگیت مهم تره 

ببخشید ولی من درک نمیکنم ازدواج به اجبار یعنی چی هیچکس نمیتونسته به جای شما بله بگه چرا میشینید سر عقد و زندگی یکی دیگه رو خراب میکنید و بعدش هزار بهانه هم میارید از اول بهش میگفتی دوستت ندارم نمیخوامت بله نمیگفتی حتی اگه کتک میخوردی یا حتی کشته هم میشدی که از این زندگی بهتر بود هم خودت رو بیچاره کردی هم اون آقا رو وقتی بله میگین به طرف یعنی در مقابل همه چیزش مسئولین چه بخواین چه نخواین زبون این گله و شکایت و همون اول میداشتی مقصر همه چیز این وسط تویی 

نه زندگی من دعایی نیس

یک چرا بچه را سقط کردی اگه عمدی بودی داری تاوان میدید دو فکر می‌کنی با طلاق مشکل حل میشه خوشبخت میشی من به تو بگو سیم خوشبخت نمیشی هیچ بدبخت هم میشی هر روز آرزوی مرگ می‌کنی سه داری با اعصاب بچه آن بازی می‌کنی خواهر من دعوا میکردن بچه اش دست هاش میخورد دکتر می‌گفت از استرسه انگار بچه ای من نمیتونم نه که ما سختی نداریم یعنی شوهرت هیچ خوبی نداره بدی همش داره انصاف هم خوب چیزیه گذشت کنی نتیجه اش میبینی نکنی بچه آن بدبخت می‌کنی از قدیم گفتن خونه ات میتونی عوض کنی ولی سرنوشت نه

که وظیفه ی زن هست و همسرت نیاز به توجه داره و بچه برای ادم نمیمونه و پسرم اذیته

دقیقا مادرشوهر منم همینو گفت بهم گفت بچت برات نمیمونه شوهرت میمونه در حالیکه وقتی شوهرش زنده بود هرروز براش تخم مرغ میپخت و هیچ وق خونه نبود همش سفر بود