وقتی برادرم زنش باردار شده بود رفت به مامانم گفت رفتیم تعیین جنسیت گفتند دختره مامانم گفت دختر باشه سالم باشه بدنش بی عیب و نقص باشه....من باردار شدم هی میزنگید چیشد چیشد رفتی سونو گفتم اره گفتن پسره گفت اهان خوب پس ...حرفو عوض کرد و اصلا اونقدر ذوق نکرد با اینکه بشدتتتتتت پسر دوسته الان بارداری دوممه تا میگم این علائممه میگه هیییی دختره 😭😭الان من زن باردار باید اینجوری بشنوم بعد هی مسخره میکنه میگه اینسری زارت حامله شدی از پهن شدنت معلومه با اینکه تازه باردار شدم جنسیت اصلا معلوم نیس انقد بغض کردم ....چرا انقد تفاوت ؟؟؟منکه یدونه پسر دارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چ بگم چ نگم چ فرقی میکنه فرق میذاره....منکه پسر دارم الان اینجوری میگه پیش خودم میترسم میگم مگه دختر چجوریه مگه تربیت کردنش چجوریه استرس میگیرم ولی دختر داداشما جوری دوستش داره میگم خدایا چرا برای ما اینجوری مادری نکرد؟؟؟