2777
2789

باتوجه به اینکه قبلا گفتم توی تاپیکم قرار بود دو سال دیگه بمونم و خب کنکور بدهم

ولی خب از قضا به اجبار مادرم انتخاب رشته کردم پرستاری اوردم شهر خودمون و هیچ علاقه ای ندارم 

و از طرف ام توی خونه پدرم یک سر منت اینکه منو میبره و میاره میزاره 

شهر کوچیکم هیچ تفریحی هم ندارم 

ولی از طرفی رشتمو دوست ندارم و این عذابم میده

تصمیم گرفتم همزمان برای کنکور بخونم ولی برنامه پرستاری رو دادند خیلی سنگین بود نا امید شدم

امروز گفتم انصراف بدم چون واقعا دارم دیونه میشم ولی مادرم همش دعوا و توهین میکنه

چقدر سخته تحمل چیزیو که دوست نداری طاقت چهار سال دیگه ندارم

امروز یک عمر واسم گذشت

منم مثل شما هستم ۲ساله دارم بی علاقه درس میخونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه با آزمون و روزانه بودی که محرومی از ۴۰۵ نه؟

اگه محروم نیستی تا ۴۰۵ دو ترم مونده این دو ترم رو مرخصی بگیرم یا حذف ترم بزن بخون اینجوری انصراف ندادی اگه قبول نشدی هم میتونی برگردی دوباره

البته باز قانون انصراف از دانشگاه قبل از ثبت‌نام کنکور هم هست باید ببینی شامل تو میشه یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم