2777
2789
عنوان

تب کودک

230 بازدید | 4 پست

سلام.پسرم از ظهر تب شدید کرد بعدازظهر بردم دکتر گفت گلو و گوشش عفونت کرده.امپول بتامتازون داد.دارو هم داده.الان تقریبا تبش کنترل شده اما لباسش خیس عرق شده.عوض کردم الان دوباره دست زدم کمی خیس شده.خیلی میترسم .کسی دلیلشو نمیدونه؟

عزيزم من دليلشو نميدونم

ولي انشاءالله پسرت به زودي خوب بشه🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام‌عزیزم ..نگران نباش تب که به عرق بشینه خوبه دیگه تبش قطع شده ممکنه واسه آمپولم باشه اما دکتر بردی پس نگران نباش داروهاشو بموقع بده هر چند ساعت مواظب باش چون تب قطع میشه ممکنه فاصله تب بیشتر بشه ایشالا که تب نکنه اما مواظب باش ‌.همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان